|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:17 pm
opcy Lethiel Fire in the disco ! *wskok na Opca* hej biggrin *schyl* *zii w czolko* *zeskok*
*dalej tanczy* xD hej Lethasna... hej ariellechan , Anzelmo i w ogole... heej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:19 pm
o_O" witaj... o_O" 'fry'... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:21 pm
Anzelmo o_O" witaj... o_O" 'fry'... xD masz co do mojego fry? *przygląda sie podejzliwie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:21 pm
dobra, ja zmykam... *rozdaje dla wszystkich kubeczki z herbatka* bierzcie i pijcie... xDDD
dobranoc, ludziska... *daje klapsa dla Lethiel przy wyjsciu* whee
btw. i do 'fry' ja nic nie mam... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:23 pm
Anzelmo Lethiel Fire in the disco ! *wskok na Opca* hej biggrin *schyl* *zii w czolko* *zeskok*
*dalej tanczy* xD hm.. herbatke mowisz ? ;> ino herbatka... >_>"" jesli chcesz, to mow... ale w podczas tanczenia herbatka moze sie wylac >_>" *popija powoli herbatke* xDD jak tylko porzre ta zupke co se skolowalam mrgreen .. mniamcia twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:24 pm
Anzelmo dobra, ja zmykam... *rozdaje dla wszystkich kubeczki z herbatka* bierzcie i pijcie... xDDD dobranoc, ludziska... *daje klapsa dla Lethiel przy wyjsciu* whee btw. i do 'fry' ja nic nie mam... xDD O.o *podszczypuje lasencje na dowidzenia* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:27 pm
Anzelmo *daje klapsa dla Lethiel przy wyjsciu* proszę, proszę! nie poznaję kolegi! cicha woda mrgreen hej wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
well, hi, my little friend o, lethiel, masz dA ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ! brzuszek pelny ;] znowu mam dobry humor ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:28 pm
oliviana well, hi, my little friend o, lethiel, masz dA ^^ja ?.. no co ty.. glupie pomowienia i plotki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 12:29 pm
Mirabell Anzelmo *daje klapsa dla Lethiel przy wyjsciu* proszę, proszę! nie poznaję kolegi! cicha woda mrgreen hej wszystkim! ej ej.. masz cos do mojej niuni ? ;> xD
*tuuuli go mooocno* co tam ? smile
łaaaaa ! *tuuul dla Bijacz* ;**** heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |