|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:43 pm
Lorak Dobra ja już będe leciał narazie Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:45 pm
*rozpala ognisko i rozkłada wokół koce, potem zabiera się do przygotowaywania jedzenia i bierze gitare*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sei chan Omega Sun Sei chan Omega Sun Point.Zer0 E tam , pier**** *wyciąga nowiutki granacik fosforowy o temperaturze plomienia 1500 stopni celsjusza * PAAAADNIIIIIIJ !!! eek eek eek ach ci nowocześni harcerze eek eek eek *Schodzi do piwnicy i włącza ogrzewanie*Proste i bezpieczne xd buuu crying zepsułaś nam zabawe crying będziemy teraz siedzieć i śpiewać wokół kaloryfera stare ? Przecierz mozna nadal w kominku rozpalic 3nodding to nie to samo sad Nyu*Rozpała w kominku*Macie ogień 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan SkoczeK " eek znowu ....... stare ...........iha ! xd *Siedzi Skoczkowi na plecach i zadowolona merda ogonkiem*Nyu^ ^ "skoczek lezy nic nie majac przeciwko temu" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:46 pm
Lina-san *rozpala ognisko i rozkłada wokół koce, potem zabiera się do przygotowaywania jedzenia i bierze gitare* Esh , zaczyna się ta mniej ciekawa część... No to ja lecę , muszę troche Shifterka naostrzyć. Dobranoc wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:47 pm
SkoczeK Sei chan SkoczeK " eek znowu ....... stare ...........iha ! xd *Siedzi Skoczkowi na plecach i zadowolona merda ogonkiem*Nyu^ ^ "skoczek lezy nic nie majac przeciwko temu" ^^ Nyu??? Podoba ci się, że siedze ci na plecach???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:48 pm
Lina-san *rozpala ognisko i rozkłada wokół koce, potem zabiera się do przygotowaywania jedzenia i bierze gitare* biggrin biggrin biggrin dzięki Lina Pomóc Ci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:49 pm
Sei chan SkoczeK Sei chan SkoczeK " eek znowu ....... stare ...........iha ! xd *Siedzi Skoczkowi na plecach i zadowolona merda ogonkiem*Nyu^ ^ "skoczek lezy nic nie majac przeciwko temu" ^^ Nyu??? Podoba ci się, że siedze ci na plecach??? tak smile , o sorry musze leciec stare mama , cos chce zebym jej pomogl w czyms stare ........a jutro do babci jade gonk gonk gonk bede dopiero w niedziele gonk gonk .........papappappapapapapapapapapapapapapapapapapap , dozobazenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:50 pm
Papatki odchodzącym!!!
*Wyciaga paczkę pianek i nabija kilka na długii patyk*Nyu^ ^*Zaczyna podgrzewac je nad ogniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:51 pm
Omega Sun Lina-san *rozpala ognisko i rozkłada wokół koce, potem zabiera się do przygotowaywania jedzenia i bierze gitare* biggrin biggrin biggrin dzięki Lina Pomóc Ci?Nie ma za co^^ , Dziękuje poradze sobie^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:52 pm
Wrociłem .
Co do wypowiedzi chłopaków nie mam komentarza .. stare
Omego mozemy urzadzić Ognisko w ogrodzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:54 pm
BeeWolf Wrociłem . Co do wypowiedzi chłopaków nie mam komentarza .. stare Omego mozemy urzadzić Ognisko w ogrodzie biggrin może później się przeniesiemy do ogrodu i urządzimy sobie biwak wink (i tak nie mamy gdzie spać bo nam zdemolowano meline xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:55 pm
Omega Sun BeeWolf Wrociłem . Co do wypowiedzi chłopaków nie mam komentarza .. stare Omego mozemy urzadzić Ognisko w ogrodzie biggrin może później się przeniesiemy do ogrodu i urządzimy sobie biwak wink (i tak nie mamy gdzie spać bo nam zdemolowano meline xp ) Tylko kuchnie sad Przecierz nie ja powódź zrobiłam, tylko Kukus sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:56 pm
Omega Sun BeeWolf Wrociłem . Co do wypowiedzi chłopaków nie mam komentarza .. stare Omego mozemy urzadzić Ognisko w ogrodzie biggrin może później się przeniesiemy do ogrodu i urządzimy sobie biwak wink (i tak nie mamy gdzie spać bo nam zdemolowano meline xp ) Biwak dobry pomysł ..a potem w nocy sami w namioce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:00 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Wrociłem . Co do wypowiedzi chłopaków nie mam komentarza .. stare Omego mozemy urzadzić Ognisko w ogrodzie biggrin może później się przeniesiemy do ogrodu i urządzimy sobie biwak wink (i tak nie mamy gdzie spać bo nam zdemolowano meline xp ) Biwak dobry pomysł ..a potem w nocy sami w namioce wink no baaa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|