|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:55 am
Karnaaa oliviana Karnaaa oliviana dużo osób mi to mówi xP domokun i trzymaj tak dalej pirate nie uwazasz ze bycie wredna, daje kilka dodatkowych przywilejów od zycia? x3 Oczywiscie xD , zgadzam sie w 100% whee aaach, no przynajmniej ktoś stoi po mojej stronie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:56 am
oliviana EvilYuki oliviana nie uwazasz ze bycie wredna, daje kilka dodatkowych przywilejów od zycia? x3 tak ,dużo od zycia można dostać. Dosłownie.... czy to było... z sarkazmem? ano chyab tak... mozna dostac... kuku... ide odrobic lekcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:56 am
*ociara się o nogi mrucząc głośno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:57 am
oliviana *ociara się o nogi mrucząc głośno* *drapie ja po lepku* dobra kici ja spadam , ide sie kurowac gonk Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:58 am
opcy racqel opcy racqel dobry wieczór. miło, że tu wszyscy jeszcze jesteście. p.s. Pozdro od gen. revcata oszkuszfak.. generał Racqel! mrgreen Tylko jeden wierny opcy. Yo! TU MóWI GEN. REVCAT: "I HUJ!" generalowi revcatowi przekaz: wrocila mi nagrywarka z serwisu (wlasciwie to dali nowa) i jak rusze dupsko i kupie dwuwarstwowe DVD to mu przegram te plyke.. smile jeden wierny przedwieczny opczy.. o! pS. mam nowa plyte Husky mrgreen revcat: o tym wiemy ze masz smile hahahaha no i do tego dwuwarstwowego ptaszka dograj naturalnie husky specjalnie dla gen. racqel'a smile dziwnym nie jest no i partyzanci gora.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:02 pm
racqel revcat: o tym wiemy ze masz smile hahahaha no i do tego dwuwarstwowego ptaszka dograj naturalnie husky specjalnie dla gen. racqel'a smile dziwnym nie jest no i partyzanci gora.. biggrin z dograniem moze byc kiepsko.. jeszce sie zastanawiam czym zrobic obraz plyty i czy nie jest jakos zabezpieczona... mzoe alcoholem pojdzie.. a jak nei to poszukam cloneDVD.. ale moge zrzucic na mp3 (albo mpc albo ogg w zaleznosci od preferowanego formatu) i wypale na zwykla plytke (bo mam dwuplytowa edycje albumu wiec normalnie na jedna pytke nie wejdzie) partyzanci zawsze gora.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:03 pm
opcy ariellechan opcy surprised za powazne tematy juz tu na mnie.. jakie poważne ?! xd no o chopakach i dziewczynach.. i w ogole o! jakie poważne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:04 pm
Karnaaa oliviana *ociara się o nogi mrucząc głośno* *drapie ja po lepku* dobra kici ja spadam , ide sie kurowac gonk Papa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:05 pm
nobo ja to bym sie tak wstydzil.. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:06 pm
opcy racqel revcat: o tym wiemy ze masz smile hahahaha no i do tego dwuwarstwowego ptaszka dograj naturalnie husky specjalnie dla gen. racqel'a smile dziwnym nie jest no i partyzanci gora.. biggrin z dograniem moze byc kiepsko.. jeszce sie zastanawiam czym zrobic obraz plyty i czy nie jest jakos zabezpieczona... mzoe alcoholem pojdzie.. a jak nei to poszukam cloneDVD.. ale moge zrzucic na mp3 (albo mpc albo ogg w zaleznosci od preferowanego formatu) i wypale na zwykla plytke (bo mam dwuplytowa edycje albumu) partyzanci zawsze gora.. mrgreen revcat: no to gen. opcy z pewnoscia staniecie na wysokosci zadania i zrobice tak aby bylo dobrze smile pozdrowienia odemnie i gen. raca smile oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 12:07 pm
EvilYuki oliviana EvilYuki oliviana nie uwazasz ze bycie wredna, daje kilka dodatkowych przywilejów od zycia? x3 tak ,dużo od zycia można dostać. Dosłownie.... czy to było... z sarkazmem? ano chyab tak... mozna dostac... kuku... ide odrobic lekcje hmm, hmm, nie miałam z tym nigdy problemu. to inni dostawali tz. kuku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy nobo ja to bym sie tak wstydzil.. redface 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ariellechan Karnaaa oliviana *ociara się o nogi mrucząc głośno* *drapie ja po lepku* dobra kici ja spadam , ide sie kurowac gonk Papa pa papa emotion_hug ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|