|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:39 am
Witajcie.
Jestem zdziwiona confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:41 am
EvilYuki Witajcie. Jestem zdziwiona confused czemu jesteś zdziwiona ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:43 am
ariellechan EvilYuki Witajcie. Jestem zdziwiona confused czemu jesteś zdziwiona ? bo dziewczyna mojego kolegi zabroniła mu się ze mną znajomić, chyba jest zazdrosna, a ni w uja, nie wiem, o co... a ten wałach sięjej potulnie słucha o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:48 am
racqel dobry wieczór. miło, że tu wszyscy jeszcze jesteście. p.s. Pozdro od gen. revcata oszkuszfak.. generał Racqel! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:52 am
cześć! przyszedłem przypomnieć o swoim istnieniu xd ostatnio coś rzadko tu bywam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:01 am
EvilYuki ariellechan EvilYuki Witajcie. Jestem zdziwiona confused czemu jesteś zdziwiona ? bo dziewczyna mojego kolegi zabroniła mu się ze mną znajomić, chyba jest zazdrosna, a ni w uja, nie wiem, o co... a ten wałach sięjej potulnie słucha o.O confused zabranianie znajomosci to jest najdziwniejsza rzecz jaka moze byc ale to, ze sie jej posluchal to juz przekracza wszystko oO'''''' Mirabell : witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:02 am
Rin_Youkai confused zabranianie znajomosci to jest najdziwniejsza rzecz jaka moze byc ja to w ogole nie moglabym byc z kims, kto mi stawia takie warunki, to chore... rolleyes ale nie mi to oceniać, co u Rinka? :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:04 am
EvilYuki Rin_Youkai confused zabranianie znajomosci to jest najdziwniejsza rzecz jaka moze byc ja to w ogole nie moglabym byc z kims, kto mi stawia takie warunki, to chore... rolleyes ale nie mi to oceniać, co u Rinka? :* Bylam dzis w muzem na wystawie i wykladzie o dziejach aptekarskich XD oraz wlasnie zostalam zagoniona do mycia naczyc _____ ____' papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:27 am
EvilYuki ariellechan EvilYuki Witajcie. Jestem zdziwiona confused czemu jesteś zdziwiona ? bo dziewczyna mojego kolegi zabroniła mu się ze mną znajomić, chyba jest zazdrosna, a ni w uja, nie wiem, o co... a ten wałach sięjej potulnie słucha o.O niektóre dziewczyny takie bywają, chrobliwe zazdrosne, a twój kolega jakis dziwny, ze tej dziewczyny posłuchał rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:37 am
mi moja przyjaciółka zabrania gadac z jej chlopakiem, moim kolega, ale i tak sie jej nie sluuchamy i gadamy za jej plecami xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:40 am
oliviana mi moja przyjaciółka zabrania gadac z jej chlopakiem, moim kolega, ale i tak sie jej nie sluuchamy i gadamy za jej plecami xD xd no nie ładnie oszukiwać przyjaciółkę, chociaż taki głupi zakaz to można złamać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:42 am
oliviana mi moja przyjaciółka zabrania gadac z jej chlopakiem, moim kolega, ale i tak sie jej nie sluuchamy i gadamy za jej plecami xD jakas ty wredna whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:42 am
opcy racqel dobry wieczór. miło, że tu wszyscy jeszcze jesteście. p.s. Pozdro od gen. revcata oszkuszfak.. generał Racqel! mrgreen Tylko jeden wierny opcy. Yo! TU MóWI GEN. REVCAT: "I HUJ!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:45 am
ariellechan oliviana mi moja przyjaciółka zabrania gadac z jej chlopakiem, moim kolega, ale i tak sie jej nie sluuchamy i gadamy za jej plecami xD xd no nie ładnie oszukiwać przyjaciółkę, chociaż taki głupi zakaz to można złamać nikt jej nie oszukiwal, ja tylko przyzekalam jej na kolanach na odyńca że w życiu się w nim nie zakocham xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 07, 2006 11:45 am
racqel opcy racqel dobry wieczór. miło, że tu wszyscy jeszcze jesteście. p.s. Pozdro od gen. revcata oszkuszfak.. generał Racqel! mrgreen Tylko jeden wierny opcy. Yo! TU MóWI GEN. REVCAT: "I HUJ!" generalowi revcatowi przekaz: wrocila mi nagrywarka z serwisu (wlasciwie to dali nowa) i jak rusze dupsko i kupie dwuwarstwowe DVD to mu przegram te plyke.. smile jeden wierny przedwieczny opczy.. o! pS. mam nowa plyte Husky mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|