|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:09 pm
ariellechan Lavagetas_heqetai masz 7 tatusiów w tym kosmite? ;D nie mój tata jest w 1/4 kosmitą whee trudna matematyka no ale jak komu sie podoba... masz jakies bonusy za to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:09 pm
a nic szczegolnego xD wpadłam na chwile sie rozerwać... ^^ ninja moj romeo ma pedalski głos. xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:11 pm
Ntsumi_Aya a nic szczegolnego xD wpadłam na chwile sie rozerwać... ^^ ninja moj romeo ma pedalski głos. xd heart moze byc? ;D
jaki romeo? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:14 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya a nic szczegolnego xD wpadłam na chwile sie rozerwać... ^^ ninja moj romeo ma pedalski głos. xd heart moze byc? ;D
jaki romeo? Oo oO" zboczuch! i co ja teraz zrobie?! xD *wskakuje w nowa i wlazi mu od koszule* tutaj mnie ine rozbierzesz ninja
to długa historia ale i tak ci ja opowiem ;D w skrocie chociażby. xD bo.... boo..... poznałam chłopaka, tak chłopaka, który mi sie podoba. i się okazało, że ma pedalski głos. nic tkaiego nadzwyczajnego, ale kurcze xD jaki on fajny xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:14 pm
Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai masz 7 tatusiów w tym kosmite? ;D nie mój tata jest w 1/4 kosmitą whee trudna matematyka no ale jak komu sie podoba... masz jakies bonusy za to? *myśli*hmm...muszę się zastanowić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:17 pm
ah.. jak one szybko dorastaja,...
znikam...
bawcie sie dobrze.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya oO" zboczuch! i co ja teraz zrobie?! xD *wskakuje w nowa i wlazi mu od koszule* tutaj mnie ine rozbierzesz ninja
to długa historia ale i tak ci ja opowiem ;D w skrocie chociażby. xD bo.... boo..... poznałam chłopaka, tak chłopaka, który mi sie podoba. i się okazało, że ma pedalski głos. nic tkaiego nadzwyczajnego, ale kurcze xD jaki on fajny xD no to juz nie moja sprawa ;D
pedalski? hmm no musisz uwazac- wyobraz sobie jak bedzie piszczal w lozku... ble ;DDDD a przeciez facet musi warczec jak niedzwiedz wrrrrr! ;D
Arielle zastanawiaj ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ariellechan Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai masz 7 tatusiów w tym kosmite? ;D nie mój tata jest w 1/4 kosmitą whee trudna matematyka no ale jak komu sie podoba... masz jakies bonusy za to? *myśli*hmm...muszę się zastanowić 3nodding zielone serduszka na łapkach, oczy zmieniające kolor i ogon i to chyba wszystko, albo jest jeszcze coś o czym nie wiem Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:18 pm
opcy ah.. jak one szybko dorastaja,... znikam... bawcie sie dobrze.. ninja daswidania ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:19 pm
ariellechan ariellechan Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai masz 7 tatusiów w tym kosmite? ;D nie mój tata jest w 1/4 kosmitą whee trudna matematyka no ale jak komu sie podoba... masz jakies bonusy za to? *myśli*hmm...muszę się zastanowić 3nodding zielone serduszka na łapkach, oczy zmieniające kolor i ogon i to chyba wszystko, albo jest jeszcze coś o czym nie wiem Oo ogon musi ci słuzyc... ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:20 pm
ariellechan ariellechan Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai masz 7 tatusiów w tym kosmite? ;D nie mój tata jest w 1/4 kosmitą whee trudna matematyka no ale jak komu sie podoba... masz jakies bonusy za to? *myśli*hmm...muszę się zastanowić 3nodding zielone serduszka na łapkach, oczy zmieniające kolor i ogon i to chyba wszystko, albo jest jeszcze coś o czym nie wiem Oo przypomniał mi się jeszce samowyłaczajacy sie mózg(jaki on jest denerwujący)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:21 pm
Lavagetas_heqetai ogon musi ci słuzyc... ;] czasem sie przydaje twisted rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:22 pm
Lavagetas_heqetai no to juz nie moja sprawa ;D
pedalski? hmm no musisz uwazac- wyobraz sobie jak bedzie piszczal w lozku... ble ;DDDD a przeciez facet musi warczec jak niedzwiedz wrrrrr! ;D
Arielle zastanawiaj ;] nuu nie podgladaj! ninja *pac mu w nos*
xd xd xd zboczuch! zboczuch! ;D *wytyka palcem* xd jak niedzieeeedz? fajnie zeby facet mial taki gleboki glos, ktorego moznaby sluchac calymi dniami xD mrrrrrrr ^^ *marzenia* oO" z tym piszczeniem masz racje xDDDD chociaz... xD w sumie glos jest najmniej wazny... ;p xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 1:23 pm
ariellechan Lavagetas_heqetai ogon musi ci słuzyc... ;] czasem sie przydaje twisted rolleyes 'czasem'... ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|