|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:54 am
EvilYuki rodzice mnie nie kochaja, nie pojda, musze sama ale dzieki za radę :* Ja pojde z toba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale słodka Gapa... wink EvilYuki rodzice mnie nie kochaja, nie pojda, musze sama ale dzieki za radę :* z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai EvilYuki cześć Rinku :* czy ktoś z was posiada może konto w banku? ja i ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:55 am
ale ma najwiecej bankomatow.. i znosny dostep d konta przez internet..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:59 am
BeeWolf z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali. *ziewa* tez marze o takim koncie, coby nie miec minimalnej kwoty wplacanej na konto miesiecznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:59 am
opcy ale ma najwiecej bankomatow.. i znosny dostep d konta przez internet.. Dobrze prawisz, ... no i piękne konto studenckie zoprocetowaniem rocznym 0,01 smile pod koniec roku robie imprezę za to co zarobi dla mnie bank ... jejeje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:00 am
EvilYuki BeeWolf z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali. *ziewa* tez marze o takim koncie, coby nie miec minimalnej kwoty wplacanej na konto miesiecznie... na studenckie chyba nie trzeba wpłacać co miesiąc. ale nie mam pewności ... leć do banku i się pytaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:00 am
EvilYuki BeeWolf z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali. *ziewa* tez marze o takim koncie, coby nie miec minimalnej kwoty wplacanej na konto miesiecznie... z ta deklarowana miesieczna kwota wplat to tez pic na wode.. jak bylem na studiach to wplaty robilem raz na ruski rok i jakos nikt sie nie rzucal..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:02 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali. *ziewa* tez marze o takim koncie, coby nie miec minimalnej kwoty wplacanej na konto miesiecznie... na studenckie chyba nie trzeba wpłacać co miesiąc. ale nie mam pewności ... leć do banku i się pytaj. no polece, polece, jutro ^-^ opcy: wiesz, nie chce, coby mnie potem scigali sądownie czy coś w tym stylu... jestem ciemną, niewykształconą (jeszcze) kobietą... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:03 am
BeeWolf opcy ale ma najwiecej bankomatow.. i znosny dostep d konta przez internet.. Dobrze prawisz, ... no i piękne konto studenckie zoprocetowaniem rocznym 0,01 smile pod koniec roku robie imprezę za to co zarobi dla mnie bank ... jejeje.... dlatego wlasnie kombinuje coby przeniesc kase z konata na jakas lokate albo cus.. bo to jest smieszne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:03 am
EvilYuki BeeWolf z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali. *ziewa* tez marze o takim koncie, coby nie miec minimalnej kwoty wplacanej na konto miesiecznie... w multi nie trzeba nic wplacac x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:04 am
EvilYuki opcy: wiesz, nie chce, coby mnie potem scigali sądownie czy coś w tym stylu... jestem ciemną, niewykształconą (jeszcze) kobietą... emo ale za co maja cie scigac.. maja od ciebie te 2,50 za obsluge konta i 1 pln za inteligo... dla nich to jest i tak zysk.. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:05 am
Aidanna EvilYuki BeeWolf z rodzicami to chodziło, o to aby ci kaskę jakaś wpłacali. *ziewa* tez marze o takim koncie, coby nie miec minimalnej kwoty wplacanej na konto miesiecznie... w multi nie trzeba nic wplacac x3 popatrze <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 9:06 am
opcy BeeWolf opcy ale ma najwiecej bankomatow.. i znosny dostep d konta przez internet.. Dobrze prawisz, ... no i piękne konto studenckie zoprocetowaniem rocznym 0,01 smile pod koniec roku robie imprezę za to co zarobi dla mnie bank ... jejeje.... dlatego wlasnie kombinuje coby przeniesc kase z konata na jakas lokate albo cus.. bo to jest smieszne.. Jak śmiesz, chcesz przerwać pasmo sukcesów twoich i banku, konta studenckiego. jak śmiesz myśleć o lokacie gdzie możesz coś zyskać. ja sobie w przyszłym roku lokatę otwieram jak kasę nazbieram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|