|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:40 am
ariellechan opcy tylko jedna prawdziwa owca jest slodka... jaka question ninja moja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:41 am
opcy ariellechan opcy tylko jedna prawdziwa owca jest slodka... jaka question ninja moja aaa... ta z obłedem w oczkach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:42 am
ariellechan opcy ariellechan opcy tylko jedna prawdziwa owca jest slodka... jaka question ninja moja aaa... ta z obłedem w oczkach ? ta w aktualnym sigu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:42 am
Uriell Draven ariellechan ja horrory oglądać lubie, ale połowę filmu przegapię, bo trzymam głowę pod poduszką eek , za to moja siostra młodsza o dwa lata obejrzy cały i nawet nie piśnie eek to sa najleprze filmy ;] "Teksańka masakra pił mechaniczną" , "Ring", "Piła"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:43 am
opcy opcy ariellechan opcy ariellechan tylko jedna prawdziwa owca jest slodka... jaka question ninja moja aaa... ta z obłedem w oczkach ? ta w aktualnym sigu.. to nie owca tylko ty, tak mi się wydaje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:47 am
ariellechan to nie owca tylko ty, tak mi się wydaje ninja wydaje ci sie... bo to Owca jest... buc wyglada tak:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:49 am
opcy ariellechan to nie owca tylko ty, tak mi się wydaje ninja wydaje ci sie... bo to Owca jest... buc wyglada tak:  ja już nic nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:52 am
muszę sobie mózg wymienic , na jakiś normalniejszy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:53 am
ariellechan ja już nic nie wiem sweatdrop dla wyjasnienia: z lewej buc (ja) , z prawej Owca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:56 am
opcy ariellechan ja już nic nie wiem sweatdrop dla wyjasnienia: z lewej buc (ja) , z prawej Owca  już wszystko rozumiem (głupol jestem stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 11:58 am
ariellechan już wszystko rozumiem (głupol jestem stressed ) a tam glupol od razu... tak dla pewnosci to jest jeszcze moj kot i od czasu do czasu nazywa sie Hrabia.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 12:01 pm
opcy ariellechan już wszystko rozumiem (głupol jestem stressed ) a tam glupol od razu... tak dla pewnosci to jest jeszcze moj kot i od czasu do czasu nazywa sie Hrabia.. 3nodding jak to nie głupol jak głupol ze mnie rofl mój kot wabi się Rademenes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 12:07 pm
Idę film oglądać . 3nodding Papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 12:08 pm
ariellechan opcy ariellechan już wszystko rozumiem (głupol jestem stressed ) a tam glupol od razu... tak dla pewnosci to jest jeszcze moj kot i od czasu do czasu nazywa sie Hrabia.. 3nodding jak to nie głupol jak głupol ze mnie rofl mój kot wabi się Rademenes whee masz kota... noto juz zarobilas u mnie dodatkowe punkty.. (u Lethasnej tez pewnie) dobra ja znikam.. do milego.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 12:12 pm
opcy ariellechan opcy ariellechan już wszystko rozumiem (głupol jestem stressed ) a tam glupol od razu... tak dla pewnosci to jest jeszcze moj kot i od czasu do czasu nazywa sie Hrabia.. 3nodding jak to nie głupol jak głupol ze mnie rofl mój kot wabi się Rademenes whee masz kota... noto juz zarobilas u mnie dodatkowe punkty.. (u Lethasnej tez pewnie) dobra ja znikam.. do milego.. 3nodding pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|