|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:48 am
ariellechan Uriell Draven a mialem zamiar byc mily dla nich oboje a teraz to obojetne mi o z nimi bedzie i co robia wiem tylko ze jej rodzina nigdy go nie zaakceptuje ani jego tata jej aha ---------- sytuacja jak z telenoweli, a nie z mangi dla dziewczyn cool To ty nie slyszalas o Brazylijskich mangach? O.o Juz doszli do 1000 tomu Mody na skuces XD @Katka Pfff, ja uprzedzony do Tego... czegos? xd No ale powiedz, co tam takiego ciekawego jest? ;> Ten zdradza ta, ona zdradza tego 3 a potem wszyscy sie godza, ale autorowi/ce nie chce sie konczyc serii bo duzo zarabia na niej wiec tego zabija a ta zrywa z tym itepe. @Yuki Ooo, np jakie? ;3 Hellsing? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:51 am
Cremmy ariellechan Uriell Draven a mialem zamiar byc mily dla nich oboje a teraz to obojetne mi o z nimi bedzie i co robia wiem tylko ze jej rodzina nigdy go nie zaakceptuje ani jego tata jej aha ---------- sytuacja jak z telenoweli, a nie z mangi dla dziewczyn cool To ty nie slyszalas o Brazylijskich mangach? O.o Juz doszli do 1000 tomu Mody na skuces XD @Katka Pfff, ja uprzedzony do Tego... czegos? xd No ale powiedz, co tam takiego ciekawego jest? ;> Ten zdradza ta, ona zdradza tego 3 a potem wszyscy sie godza, ale autorowi/ce nie chce sie konczyc serii bo duzo zarabia na niej wiec tego zabija a ta zrywa z tym itepe. @Yuki Ooo, np jakie? ;3 Hellsing? XD są róże mangi shoujo, nie wszystkie są badziewne ;] np. taki 'fruits basket' ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada na fotelu i zawija sie w kocyk* juz tesknie za nim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy ariellechan Uriell Draven a mialem zamiar byc mily dla nich oboje a teraz to obojetne mi o z nimi bedzie i co robia wiem tylko ze jej rodzina nigdy go nie zaakceptuje ani jego tata jej aha ---------- sytuacja jak z telenoweli, a nie z mangi dla dziewczyn cool To ty nie slyszalas o Brazylijskich mangach? O.o Juz doszli do 1000 tomu Mody na skuces XD @Katka Pfff, ja uprzedzony do Tego... czegos? xd No ale powiedz, co tam takiego ciekawego jest? ;> Ten zdradza ta, ona zdradza tego 3 a potem wszyscy sie godza, ale autorowi/ce nie chce sie konczyc serii bo duzo zarabia na niej wiec tego zabija a ta zrywa z tym itepe. @Yuki Ooo, np jakie? ;3 Hellsing? XD jezu oni są chorzy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:53 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Leth nie wiem skad ty to wzielas ;D ale jak to wymawiam to cos mi sie w gardle robi ;DD z lepetynki mrgreen chyba widac ? xD co ci sie w gardle robi O_o ?! *patrzy podejzliwie na jego gardlo* brzmi troche elficko...ale...taki jakby pustynny elf ;D mialo byc elficko mrgreen pustynny ? xD *bawi sie piaskiem* mr. Sandman bring me a dream ! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *siada na fotelu i zawija sie w kocyk* juz tesknie za nim sweatdrop heja 4laugh za kim? ^^" *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *siada na fotelu i zawija sie w kocyk* juz tesknie za nim sweatdrop za kim question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:54 am
>Spazmatycznie chwyta powietrze< .................................................................
O Dzizas Katka .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:55 am
Katka1989 są róże mangi shoujo, nie wszystkie są badziewne ;] np. taki 'fruits basket' ^^ Kyooo.. heart _ heart eee.. to znaczy.. hehe.. *zajmuje sie wlasnymi sprawami* loi loi loi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:56 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Leth nie wiem skad ty to wzielas ;D ale jak to wymawiam to cos mi sie w gardle robi ;DD z lepetynki mrgreen chyba widac ? xD co ci sie w gardle robi O_o ?! *patrzy podejzliwie na jego gardlo* brzmi troche elficko...ale...taki jakby pustynny elf ;D mialo byc elficko mrgreen pustynny ? xD *bawi sie piaskiem* mr. Sandman bring me a dream ! xD skad ty tu piasek masz? to chyba nie ten koci? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf >Spazmatycznie chwyta powietrze< ................................................................. O Dzizas Katka .... xd *chwyts wilczka za czape* ninja *chowa sie za nim jak cien*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Aidanna *siada na fotelu i zawija sie w kocyk* juz tesknie za nim sweatdrop heja 4laugh za kim? ^^" *przytula*Za Ozzwaldem!! crying Katka... wrocilam po dlugim czasie... witaj... muu.... ja chce do Ozzusia.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:57 am
BeeWolf >Spazmatycznie chwyta powietrze< ................................................................. O Dzizas Katka .... xd hej xd *tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:59 am
Lavagetas_heqetai skad ty tu piasek masz? to chyba nie ten koci? ;D nosze w specjalnym zbiorniku naplecnym ! *patrzy oblakanczym wzrokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:59 am
Aidanna Katka1989 Aidanna *siada na fotelu i zawija sie w kocyk* juz tesknie za nim sweatdrop heja 4laugh za kim? ^^" *przytula*Za Ozzwaldem!! crying Katka... wrocilam po dlugim czasie... witaj... muu.... ja chce do Ozzusia.... sweatdrop a co się z nim stało? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|