|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:15 am
Cremmy Katka1989 Cremmy Oj, to pamietam, dostalem i mowilas ty albo yumek ze 7k kosztuje~! ;> ehh, to niech będzie 5k jeszcze... kuźwa, co za nieopłacalny interes _-_"" crying Blame Yumi ;3 Edit: Ok, doszlismy do porozumienia, to moze teraz mleko i ciasteczka? X3 żadnych ciasteczek! ja tu na diecie jestem! ninja możesz mi zrobić herbatę, jako wyraz dozgonnej wdzęczności, o! 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:16 am
Uriell Draven ariellechan Uriell Draven ariellechan ja mam zdechłego kosmitę i krowę z halloweenu trzymam ich w lodówce w mojej kieszeni whee Chcesz ? moze byc ;] to zielone mięsko czy w łatki ? ty wybiez twisted *wyjmuje z kieszeni lodówkę, a z niej wyjmuje krowę* proszę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:16 am
ariellechan *wyjmuje z kieszeni lodówkę, a z niej wyjmuje krowę* proszę biggrin dziekuje ale potrzebny mi tylko kawalek do oka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:17 am
ariellechan Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD zygfryd whee malo elfie xD hm.. chyba udam sie do generatora mrgreen xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:17 am
Cremmy Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD O.o ~Elf~ rofl A tak serio to Manek by pasowalo ;3 brzmi jak maniek the mamut >.> xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:18 am
Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD Menthir D'emlor... taaak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:18 am
Lavagetas_heqetai ariellechan Lavagetas_heqetai Katka1989 gdzie? a tu i tam... ninja wink RO mnie wciągnęło xd a ty robisz comeback jakis czy tylko tak na chwile wpadlas cobysmy dalej cie wspominali? ;D Arielle mozesz mnie podrapac ;]a gdzie cię podrapać xp ? w glowe- pchły mnie gryza ;D katka no to sie ciesze- moze ty naprawisz to forum- bedziesz takim Neo(nem) ;D co?! pchły!? *złazi z jego głowy* *szuka czegoś w kieszeni* OOOOooo...mam płyn przeciwpchelny cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:20 am
Uriell Draven ariellechan *wyjmuje z kieszeni lodówkę, a z niej wyjmuje krowę* proszę biggrin dziekuje ale potrzebny mi tylko kawalek do oka czekaj *wyjmuje lodówkę i szuka* woreczek z kostkami lody xd proszę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ariellechan co?! pchły!? *złazi z jego głowy* *szuka czegoś w kieszeni* OOOOooo...mam płyn przeciwpchelny cool nie! nie dam skrzywdzić Penelopy i Baltazara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD Menthir D'emlor... taaak naaajs mrgreen skad masz ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:21 am
Lav, tjaa, wasz los jest w moich rękach! *złowieszczy błysk w oku* ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:21 am
Lavagetas_heqetai ariellechan co?! pchły!? *złazi z jego głowy* *szuka czegoś w kieszeni* OOOOooo...mam płyn przeciwpchelny cool nie! nie dam skrzywdzić Penelopy i Baltazara! i pewnie Penelopa i Bazaltar mają miliony dzieci, tak !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:22 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD Menthir D'emlor... taaak naaajs mrgreen skad masz ? ;> uwazasz ze musze skadś ściągac imiona? sam wymyslam ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:23 am
Katka1989 Lav, tjaa, wasz los jest w moich rękach! *złowieszczy błysk w oku* ninja xd wiesz... ja zawsze cie lubilem ;D Ariellenie maja- Penelopa jest bezpłodna ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:23 am
ariellechan Lavagetas_heqetai ariellechan co?! pchły!? *złazi z jego głowy* *szuka czegoś w kieszeni* OOOOooo...mam płyn przeciwpchelny cool nie! nie dam skrzywdzić Penelopy i Baltazara! i pewnie Penelopa i Bazaltar mają miliony dzieci, tak !? Proponowal bym od razu stezonym roztworem h2o i h2so3. Kurcze, po co sie odzywalem, teraz jestem 5k lzejszy _^_ Kill da Yumak~! *Wskakuje na lampe i obmysla plany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|