|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:08 am
ariellechan ja mam zdechłego kosmitę i krowę z halloweenu trzymam ich w lodówce w mojej kieszeni whee Chcesz ? moze byc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:09 am
Lavagetas_heqetai Katka1989 gdzie? a tu i tam... ninja wink RO mnie wciągnęło xd a ty robisz comeback jakis czy tylko tak na chwile wpadlas cobysmy dalej cie wspominali? ;D Arielle mozesz mnie podrapac ;]a gdzie cię podrapać xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhh, Uriel... moje ukochane, meskie imie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Oj, to pamietam, dostalem i mowilas ty albo yumek ze 7k kosztuje~! ;> ehh, to niech będzie 5k jeszcze... kuźwa, co za nieopłacalny interes _-_"" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:10 am
EvilYuki ahhh, Uriel... moje ukochane, meskie imie xD twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ups.. troszke sie zagapilam >.<
hej lavek ! ;* *tuuuli mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Katka1989 gdzie? a tu i tam... ninja wink RO mnie wciągnęło xd a ty robisz comeback jakis czy tylko tak na chwile wpadlas cobysmy dalej cie wspominali? ;D Arielle mozesz mnie podrapac ;] wróciłam na dobre 3nodding stęskniłam się za wami, no! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:11 am
Katka1989 Cremmy Oj, to pamietam, dostalem i mowilas ty albo yumek ze 7k kosztuje~! ;> ehh, to niech będzie 5k jeszcze... kuźwa, co za nieopłacalny interes _-_"" crying Blame Yumi ;3 Edit: Ok, doszlismy do porozumienia, to moze teraz mleko i ciasteczka? X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:12 am
Uriell Draven ariellechan ja mam zdechłego kosmitę i krowę z halloweenu trzymam ich w lodówce w mojej kieszeni whee Chcesz ? moze byc ;] to zielone mięsko czy w łatki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:13 am
ariellechan Uriell Draven ariellechan ja mam zdechłego kosmitę i krowę z halloweenu trzymam ich w lodówce w mojej kieszeni whee Chcesz ? moze byc ;] to zielone mięsko czy w łatki ? ty wybiez twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:13 am
poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:14 am
nawet udalo mi sie zobzczyc moja byla i z nia porozmawiac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:14 am
Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD zygfryd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:15 am
ariellechan Lavagetas_heqetai Katka1989 gdzie? a tu i tam... ninja wink RO mnie wciągnęło xd a ty robisz comeback jakis czy tylko tak na chwile wpadlas cobysmy dalej cie wspominali? ;D Arielle mozesz mnie podrapac ;]a gdzie cię podrapać xp ? w glowe- pchły mnie gryza ;D katka no to sie ciesze- moze ty naprawisz to forum- bedziesz takim Neo(nem) ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 9:15 am
Lethiel poznajcie pana mrocznego xP na zle warsztaty z komiksu.. jak ktos ma pomysl na imie dla mrocznego elfa ktory mysli ze jest wampirem i jest "mroczny" nie krepowac sie mrgreen
zlooo tak wiem ma krzywe oko xD O.o ~Elf~ rofl A tak serio to Manek by pasowalo ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|