|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:10 pm
ariellechan pisz coś, bo znowu usnęł na tej niewygodnej kannapie tak wiec jasli masz juz 15 lat to mozesz mi napisac jaka masz bielizne.. o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:12 pm
opcy ariellechan pisz coś, bo znowu usnęł na tej niewygodnej kannapie tak wiec jasli masz juz 15 lat to mozesz mi napisac jaka masz bielizne.. o! mam jeszcze 14 W Marcu 11 będe miała 15 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:18 pm
ariellechan opcy ariellechan pisz coś, bo znowu usnęł na tej niewygodnej kannapie tak wiec jasli masz juz 15 lat to mozesz mi napisac jaka masz bielizne.. o! mam jeszcze 14 W Marcu 11 będe miała 15 xp to bronBoze nie pisz! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:19 pm
opcy ariellechan opcy ariellechan pisz coś, bo znowu usnęł na tej niewygodnej kannapie tak wiec jasli masz juz 15 lat to mozesz mi napisac jaka masz bielizne.. o! mam jeszcze 14 W Marcu 11 będe miała 15 xp to bronBoze nie pisz! surprised a czemu ? eek i tak bym nie napisała, ale chce wiedzieć czemu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:21 pm
ariellechan opcy ariellechan opcy ariellechan pisz coś, bo znowu usnęł na tej niewygodnej kannapie tak wiec jasli masz juz 15 lat to mozesz mi napisac jaka masz bielizne.. o! mam jeszcze 14 W Marcu 11 będe miała 15 xp to bronBoze nie pisz! surprised a czemu ? eek i tak bym nie napisała, ale chce wiedzieć czemu razz ludze wy nie mozecie spac po nocach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:23 pm
Uriell Draven ariellechan opcy ariellechan opcy ariellechan pisz coś, bo znowu usnęł na tej niewygodnej kannapie tak wiec jasli masz juz 15 lat to mozesz mi napisac jaka masz bielizne.. o! mam jeszcze 14 W Marcu 11 będe miała 15 xp to bronBoze nie pisz! surprised a czemu ? eek i tak bym nie napisała, ale chce wiedzieć czemu razz ludze wy nie mozecie spac po nocach on jest pijany xd , a ja zaraz usnę, a ty miałeś spać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:25 pm
ariellechan on jest pijany xd , a ja zaraz usnę, a ty miałeś spać razz jak usypiasz to poloz sie do luzka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:26 pm
Uriell Draven ariellechan on jest pijany xd , a ja zaraz usnę, a ty miałeś spać razz jak usypiasz to poloz sie do luzka biggrin leże na niewygodnej kanapie to jeszcze nie usnę razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:28 pm
ariellechan Uriell Draven ariellechan on jest pijany xd , a ja zaraz usnę, a ty miałeś spać razz jak usypiasz to poloz sie do luzka biggrin leże na niewygodnej kanapie to jeszcze nie usnę razz mozliwe ja tam mykam lulu pa tobie tez bym to radzil lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:28 pm
Uriell Draven ludze wy nie mozecie spac po nocach nie........ i? pospierdalam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:30 pm
Uriell Draven ariellechan Uriell Draven ariellechan on jest pijany xd , a ja zaraz usnę, a ty miałeś spać razz jak usypiasz to poloz sie do luzka biggrin leże na niewygodnej kanapie to jeszcze nie usnę razz mozliwe ja tam mykam lulu pa tobie tez bym to radzil lol taak wiem, zaraz się podniosę i zmienie lokalizację whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:31 pm
opcy Uriell Draven ludze wy nie mozecie spac po nocach nie........ i? pospierdalam... stare nie wiem co znaczy to ostatnie słowo i nie chce wiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:31 pm
ariellechan taak wiem, zaraz się podniosę i zmienie lokalizację whee to dobranoc miłych snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:32 pm
Uriell Draven ariellechan taak wiem, zaraz się podniosę i zmienie lokalizację whee to dobranoc miłych snow dziękuje wzajemnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:42 pm
Dobra, idę spać z moim kotem xd . Ty też idź spać, bo jeżeli nie pójdziesz to cię kopnę xp . Dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|