|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:16 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf rofl >Sika jej na plecy< .... Oo hardcore Co ? tobie też nasikać na plecy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:20 pm
BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf rofl >Sika jej na plecy< .... Oo hardcore Co ? tobie też nasikać na plecy ? nie, ja to taki straight jestem. Nurmalny ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:20 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf rofl >Sika jej na plecy< .... Oo hardcore Co ? tobie też nasikać na plecy ? nie, ja to taki straight jestem. Nurmalny ;P To co ty lubisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:22 pm
BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf rofl >Sika jej na plecy< .... Oo hardcore Co ? tobie też nasikać na plecy ? nie, ja to taki straight jestem. Nurmalny ;P To co ty lubisz ? ja? hmm... makaron ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:27 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf Lavagetas_heqetai BeeWolf rofl >Sika jej na plecy< .... Oo hardcore Co ? tobie też nasikać na plecy ? nie, ja to taki straight jestem. Nurmalny ;P To co ty lubisz ? ja? hmm... makaron ;] ja to wole kartofelki, szczególnie smażone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:30 pm
BeeWolf ja to wole kartofelki, szczególnie smażone. tyz dobre... uciekam, adieu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:43 pm
witam mam nadzieje ze jeszcze tu ktos jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:45 pm
fuj. Jewel - I'm Leaving On a Jet Plane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:47 pm
Uriell Draven witam mam nadzieje ze jeszcze tu ktos jest xd jestem jom... tylko nie wiem czemu tu jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:50 pm
BeeWolf Uriell Draven witam mam nadzieje ze jeszcze tu ktos jest xd jestem jom... tylko nie wiem czemu tu jestem. Bo lubisz to miejsce jak ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:56 pm
swierzo po formacie a juz mi internet nawala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:58 pm
Uriell Draven swierzo po formacie a juz mi internet nawala xd uuuu... nie dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|