|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:28 am
BeeWolf Kiray Terrorystka Frania Kiray ale i tak o molestowanie cie oskarze pirate że co proszę!? domokun no a jak inaczej nazwac to co zrobilas... zarzadam od ciebie odszkodowanie... Bee bedzie musiala mi zaplacic?? No sadze, ze tak bo ja zniszczymy smile Terrorystka Frania BeeWolf Frania chyba czuje do ciebie mięte. ninja *pstryk go w ucho* xd nununu domokun domokun domokun A mi też za pobicie,... Kiray;widziałeś co mi zrobiła ? skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:30 am
Terrorystka Frania Kiray Terrorystka Frania Kiray ale i tak o molestowanie cie oskarze pirate że co proszę!? domokun no a jak inaczej nazwac to co zrobilas... zarzadam od ciebie odszkodowanie... Bee bedzie musiala mi zaplacic?? hmm..? poklepaniem po głowie? mrgreen
a ty co, chinska porcelana dynastii Ming,ze nie wolno cie po łbie klepać? scream teraz tak mowisz... ale naprawde pragnelas mnie dotknac... a moze sobie nie zycze abys ktos mnie dotykal... mam takie prawo i chce z niego korzystac.. a jak.. Bee oczywiscie ze widzialem... pobicie z trwalym uszkodzeniem ciala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:32 am
Kiray teraz tak mowisz... ale naprawde pragnelas mnie dotknac... a moze sobie nie zycze abys ktos mnie dotykal... mam takie prawo i chce z niego korzystac.. a jak.. Bee oczywiscie ze widzialem... pobicie z trwalym uszkodzeniem ciala... Tak ała, strasznie boli ... U aaa.... Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... Patrz bije, molestuje a i jeszcze obraża.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:33 am
Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... jak zwykle tylko o jednym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:34 am
Kiray Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... jak zwykle tylko o jednym... straszna jest, ide sobie zrobic kiełbaske.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:36 am
BeeWolf Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... Patrz bije, molestuje a i jeszcze obraża. spojrz na to z drugiej strony... po co jej takie informacje?;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:38 am
BeeWolf Kiray Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... jak zwykle tylko o jednym... straszna jest, ide sobie zrobic kiełbaske. dokladnie... zaczynam sie jej bac... ic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:45 am
iznikam film ogladac na tvp1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:46 am
Kiray BeeWolf Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... Patrz bije, molestuje a i jeszcze obraża. spojrz na to z drugiej strony... po co jej takie informacje?;> Nie wiem, masz jakaś sugestie na ten temat ? Haha kiełbaski się już pieką smile Do tego jeszcze tylko piwko ...mraf mraf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:57 am
BeeWolf Kiray BeeWolf Terrorystka Frania skandal! ciekawe, czy w łóżku tez tacy nietykalscy... Patrz bije, molestuje a i jeszcze obraża. spojrz na to z drugiej strony... po co jej takie informacje?;> Nie wiem, masz jakaś sugestie na ten temat ? Haha kiełbaski się już pieką smile Do tego jeszcze tylko piwko ...mraf mraf. oczywiscie ze mam... moze to ma jakis zwiazek z Twoim tekstem "Frania chyba czuje do ciebie mięte."... ale ja sie nie znam... to bedzie taka meska kolacja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|