|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:14 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania ja dzis swoich nie nakładałam. o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz? co masz na myśli mówiąc jakie? firma czy ile czasu funkcjonujące? dokładnie, firma, ile czasu, może jakis kolor...? whee ' ja dodam od siebie, ze soczewki są mało kul, ale czasem jak mus to mus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:14 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania mnie w Vision Express wcisnęli płyn iWear ninja nie narzekam biggrin
trzymiesieczne raczej dziela sie na trzy pary po miesiac - moja sytuacja razz wiec zapewne i Twoja. zwykle mam (mialam) trzy pary po miesiac, kolorowe zwykle robia "dluzsze", czasem i polroczne : ) a jaki jest twój naturalny kolor oczu, że masz teraz brązowe? naturalne mam zielone. A "brazowe" to za duzo powiedziane... przynajmniej nie o takim brazie marze. Te ktore nosze maja taki idealnie orzechowy kolor. sluchajcie, wypadlo mi z glowy... jak sie nazywa gaiowa czapka Mikołaja? Jolly Hat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:15 am
BeeWolf EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz? co masz na myśli mówiąc jakie? firma czy ile czasu funkcjonujące? dokładnie, firma, ile czasu, może jakis kolor...? whee ' ja dodam od siebie, ze soczewki są mało kul, ale czasem jak mus to mus. ja mam wysoka wade wzroku, a okularach brzydko wygladam poza tym, soczewki sa wygodne przy sporcie (nie liczac pływania)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:16 am
niet. "Jolly Hat"Gaiowa czapka mikołaja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:18 am
BeeWolf niet. "Jolly Hat"Gaiowa czapka mikołaja smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:18 am
Terrorystka Frania ja mam wysoka wade wzroku, a okularach brzydko wygladam poza tym, soczewki sa wygodne przy sporcie (nie liczac pływania) no właśnie mowie "sport" jak mus to mus... Ja uwielbiam okulniki, sa takie sexy smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:19 am
Terrorystka Frania BeeWolf EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz? co masz na myśli mówiąc jakie? firma czy ile czasu funkcjonujące? dokładnie, firma, ile czasu, może jakis kolor...? whee ' ja dodam od siebie, ze soczewki są mało kul, ale czasem jak mus to mus. ja mam wysoka wade wzroku, a okularach brzydko wygladam poza tym, soczewki sa wygodne przy sporcie (nie liczac pływania) ninja wysoka czyli jaka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:22 am
BeeWolf Terrorystka Frania ja mam wysoka wade wzroku, a okularach brzydko wygladam poza tym, soczewki sa wygodne przy sporcie (nie liczac pływania) no właśnie mowie "sport" jak mus to mus... Ja uwielbiam okulniki, sa takie sexy smile mrgreen po za tym czlowiek do sprzetu optycznego dosc szybko sie przyzwyczja... a ze sportem to tez nie koniecznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:22 am
Kiray ninja wysoka czyli jaka ninja to niedyskretne pytanie confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:23 am
Terrorystka Frania Kiray ninja wysoka czyli jaka ninja to niedyskretne pytanie confused jak se chcesz... bylem ciekaw o ile mam wieksza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:23 am
BeeWolf Terrorystka Frania ja mam wysoka wade wzroku, a okularach brzydko wygladam poza tym, soczewki sa wygodne przy sporcie (nie liczac pływania) no właśnie mowie "sport" jak mus to mus... Ja uwielbiam okulniki, sa takie sexy smile mrgreen faceci w okularach wygladają tak mmm inteligetnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:24 am
Kiray ninja wysoka czyli jaka ninja ty jestes nie do przebicia Kiray-u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:25 am
Kiray po za tym czlowiek do sprzetu optycznego dosc szybko sie przyzwyczja... a ze sportem to tez nie koniecznie... no jasne rower, pilka coś można sobie w okularach śmigać. Ale weź ty sprobuj pod Men od kendo wcisnac łeb w okularach, nawet jak ci się uda to cierpisz katusze. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:27 am
Kiray Terrorystka Frania Kiray ninja wysoka czyli jaka ninja to niedyskretne pytanie confused jak se chcesz... bylem ciekaw o ile mam wieksza mrgreen watpie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:29 am
BeeWolf Kiray ninja wysoka czyli jaka ninja ty jestes nie do przebicia Kiray-u a jaką on ma? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|