|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 8:52 am
Terrorystka Frania ja dzis swoich nie nakładałam. o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 8:55 am
EvilYuki Terrorystka Frania ja dzis swoich nie nakładałam. o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz? co masz na myśli mówiąc jakie? firma czy ile czasu funkcjonujące?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:00 am
Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania ja dzis swoich nie nakładałam. o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz? co masz na myśli mówiąc jakie? firma czy ile czasu funkcjonujące? dokładnie, firma, ile czasu, może jakis kolor...? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:04 am
uhuhuhu...
Pelican - [The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw #01] Last Day Of Winter [9:36]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:13 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania ja dzis swoich nie nakładałam. o, ty tez soczewkowa... jakie nosisz? co masz na myśli mówiąc jakie? firma czy ile czasu funkcjonujące? dokładnie, firma, ile czasu, może jakis kolor...? whee kolor - bezbarwne. podobnoż jak ktoś ma kolorowe soczewki oko się szybciej męczy...
używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:14 am
opcy uhuhuhu... Pelican - [The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw #01] Last Day Of Winter [9:36] ha! jutro wreszcie na siate! *___*
# Pogodno - [Całe Życie Z Wariatami #15] Piosenka O Śmiesznym Tytule [4:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:19 am
Terrorystka Frania kolor - bezbarwne. podobnoż jak ktoś ma kolorowe soczewki oko się szybciej męczy...
używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding ah, mnie w Vision Express wcisnęli iWeary, podobno jedne z gorszych, ale nie narzekam, może dlatego, że nie mam porównania... ale teraz mam parę brązowych, trzymiesięcznych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:22 am
EvilYuki Terrorystka Frania kolor - bezbarwne. podobnoż jak ktoś ma kolorowe soczewki oko się szybciej męczy...
używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding ah, mnie w Vision Express wcisnęli iWeary, podobno jedne z gorszych, ale nie narzekam, może dlatego, że nie mam porównania... ale teraz mam parę brązowych, trzymiesięcznych 3nodding mnie w Vision Express wcisnęli płyn iWear ninja nie narzekam biggrin
trzymiesieczne raczej dziela sie na trzy pary po miesiac - moja sytuacja razz wiec zapewne i Twoja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:33 am
Terrorystka Frania używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding Ania tez takich uzywala.. i jeszcze plynu do soczewek Renu.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:36 am
opcy Terrorystka Frania używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding Ania tez takich uzywala.. i jeszcze plynu do soczewek Renu.. 3nodding ja uzywałam Mediterranea aa teraz używam iWear. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:37 am
Terrorystka Frania mnie w Vision Express wcisnęli płyn iWear ninja nie narzekam biggrin
trzymiesieczne raczej dziela sie na trzy pary po miesiac - moja sytuacja razz wiec zapewne i Twoja. zwykle mam (mialam) trzy pary po miesiac, kolorowe zwykle robia "dluzsze", czasem i polroczne : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:41 am
EvilYuki Terrorystka Frania mnie w Vision Express wcisnęli płyn iWear ninja nie narzekam biggrin
trzymiesieczne raczej dziela sie na trzy pary po miesiac - moja sytuacja razz wiec zapewne i Twoja. zwykle mam (mialam) trzy pary po miesiac, kolorowe zwykle robia "dluzsze", czasem i polroczne : ) a jaki jest twój naturalny kolor oczu, że masz teraz brązowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:41 am
Terrorystka Frania opcy Terrorystka Frania używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding Ania tez takich uzywala.. i jeszcze plynu do soczewek Renu.. 3nodding ja uzywałam Mediterranea aa teraz używam iWear. razz kusza a ja tez sie mialem kontaktami zaintereswac.. ale mnie interesuja raczej te jednodniowe.. w sytuacjach kiedy okulary sie nie sprawdzaja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:46 am
Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania mnie w Vision Express wcisnęli płyn iWear ninja nie narzekam biggrin
trzymiesieczne raczej dziela sie na trzy pary po miesiac - moja sytuacja razz wiec zapewne i Twoja. zwykle mam (mialam) trzy pary po miesiac, kolorowe zwykle robia "dluzsze", czasem i polroczne : ) a jaki jest twój naturalny kolor oczu, że masz teraz brązowe? naturalne mam zielone. A "brazowe" to za duzo powiedziane... przynajmniej nie o takim brazie marze. Te ktore nosze maja taki idealnie orzechowy kolor. sluchajcie, wypadlo mi z glowy... jak sie nazywa gaiowa czapka Mikołaja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:02 am
opcy Terrorystka Frania opcy Terrorystka Frania używam miesiecznych z firmy Acuvue advance.. domokun 3nodding Ania tez takich uzywala.. i jeszcze plynu do soczewek Renu.. 3nodding ja uzywałam Mediterranea aa teraz używam iWear. razz kusza a ja tez sie mialem kontaktami zaintereswac.. ale mnie interesuja raczej te jednodniowe.. w sytuacjach kiedy okulary sie nie sprawdzaja.. te jednodniowe sa chyba droższe... musiałbyś isc do jakiego Vision Express lbo innego sklepu podobnej treści i sie zorientować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|