|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:01 am
OMI TO KOSMITKA... gonk
*wskakuje na szafe z kubeczkiem herbatki* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:16 am
Anzelmo OMI TO KOSMITKA... gonk *wskakuje na szafe z kubeczkiem herbatki* gonk zawsze byla.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:29 am
opcy Anzelmo OMI TO KOSMITKA... gonk *wskakuje na szafe z kubeczkiem herbatki* gonk zawsze byla.. cool zawsze?... o_O" *spoglada na Omi* coz... dobra... *zlazi z szafy i popija spokojnie herbatke* x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:34 am
Anzelmo Rin_Youkai < wklada swoj wielki jezor do jego kieszeni i wyjmuje cukierka > Muuuuuu < przezuw przezuw > o_O" stare tylkkoo... ze ja przewaznie kieszenie mam puste x3 nie dzis ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:34 am
Rin_Youkai Anzelmo Rin_Youkai < wklada swoj wielki jezor do jego kieszeni i wyjmuje cukierka > Muuuuuu < przezuw przezuw > o_O" stare tylkkoo... ze ja przewaznie kieszenie mam puste x3 nie dzis ;P >_>" a co to mialoby znaczyc? x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:39 am
Anzelmo >_>" a co to mialoby znaczyc? x3 ze dzis nie byly puste wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:40 am
Rin_Youkai Anzelmo >_>" a co to mialoby znaczyc? x3 ze dzis nie byly puste wink jak nie puste jak puste? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:43 am
Anzelmo Rin_Youkai Anzelmo >_>" a co to mialoby znaczyc? x3 ze dzis nie byly puste wink jak nie puste jak puste? whee a nie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:45 am
ale cukierka tam nie mialem =_=""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:45 am
Anzelmo ale cukierka tam nie mialem =_="" dyskutujesz ze mna...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:49 am
Rin_Youkai Anzelmo ale cukierka tam nie mialem =_="" dyskutujesz ze mna...? o_O"" czyzby?... slodka Rin przemienila sie w grozna Rin? o_O"" xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:51 am
Anzelmo Rin_Youkai Anzelmo ale cukierka tam nie mialem =_="" dyskutujesz ze mna...? o_O"" czyzby?... slodka Rin przemienila sie w grozna Rin? o_O"" xDDD a tylko sobie zartuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:52 am
Rin_Youkai a tylko sobie zartuje 4laugh teraz to nie jestem pewien ninja xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 5:56 am
Anzelmo Rin_Youkai a tylko sobie zartuje 4laugh teraz to nie jestem pewien ninja xDD oO' nu serio! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|