|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:38 am
Czarny Gajusia Czarny To musiałaś się nieźle postarać rolleyes Zresztą, żeby zdobyć te za krowy/kosmitów masz jeszcze czas do jutra rano jak mi się będzie nudzić to może wezme się za to ale narazie mi się nie chce XD Ale jakby ci się chciało, to mogłabyś mieć ich w sumie pięć tysięcy. I co to daje? Nic xP W takich itemach chodzi o to, żeby były wyjątkowe, zdobyte dzięki ciężkiej pracy (czyt. - siedzeniu godzinami przed kompem i klikaniu na krowy/kosmitów), żeby rodziły dobre skojarzenia z eventem, a nie, żeby każdy noob mógł je sobie kupić na marketplejsie za grosze. stressed co masz do nubów *poke go poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:50 am
kurna, nie zdazylam dwoch ostatnich itemow zgarnac ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:07 am
Autark Czarny Gajusia jak mi się będzie nudzić to może wezme się za to ale narazie mi się nie chce XD Ale jakby ci się chciało, to mogłabyś mieć ich w sumie pięć tysięcy. I co to daje? Nic xP W takich itemach chodzi o to, żeby były wyjątkowe, zdobyte dzięki ciężkiej pracy (czyt. - siedzeniu godzinami przed kompem i klikaniu na krowy/kosmitów), żeby rodziły dobre skojarzenia z eventem, a nie, żeby każdy noob mógł je sobie kupić na marketplejsie za grosze. stressed co masz do nubów *poke go poke* Do takich, którzy mają coś do powiedzenia? Nic. Ale mimo to uważam, że dużo fajniej mieć coś, na co się zapracowało, niż co się dostało za bezcen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:08 am
taki snieg, a ja jmuszse wyjsc D: crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:08 am
Smacznego. *dobiera się do mleka z miodem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:12 am
oliviana taki snieg, a ja jmuszse wyjsc D: crying U mnie popadało trochę, popadało i przestało. I dobrze. Zdecydowanie za wcześnie jeszcze na śnieg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:13 am
Czarny Smacznego. *dobiera się do mleka z miodem* <_<" dziekuje <_<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:13 am
oliviana kurna, nie zdazylam dwoch ostatnich itemow zgarnac ;p nie martw sie, ja ani jednego nie mam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:14 am
oliviana taki snieg, a ja jmuszse wyjsc D: crying ja dopiero o 18 bede musial wyjs... czyli: oprocz duzej ilosci sniegu bedzie przeszkadzal mi MROZ... *brrrr...* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:15 am
Autark oliviana kurna, nie zdazylam dwoch ostatnich itemow zgarnac ;p nie martw sie, ja ani jednego nie mam wink masz >_>" cow bell x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:15 am
Autark oliviana kurna, nie zdazylam dwoch ostatnich itemow zgarnac ;p nie martw sie, ja ani jednego nie mam wink no tak, ale mi sie podoba ten plaszcz, noo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:16 am
Anzelmo oliviana taki snieg, a ja jmuszse wyjsc D: crying ja dopiero o 18 bede musial wyjs... czyli: oprocz duzej ilosci sniegu bedzie przeszkadzal mi MROZ... *brrrr...* xD tak wlasciwie to ja juz powinnam sie ubierac a siedze w pidzamie xd na szczescie ja jade do w miare CIEPłEJ arkadii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:18 am
Czarny Do takich, którzy mają coś do powiedzenia? Nic. Ale mimo to uważam, że dużo fajniej mieć coś, na co się zapracowało, niż co się dostało za bezcen. ktos rozdaje je za darmo? eek to ja poprosze redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|