|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 1:57 pm
nicsietuniedziejesialala... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 1:59 pm
Terrorystka Frania nicsietuniedziejesialala... rolleyes to sie rozbierz i ubrania popilnuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 2:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 2:10 pm
brr.. w takie zimno. miłego picia ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 1:59 am
Przedłużyli event o 24 godziny... sweatdrop Czy ich pokręciło? scream Itemy będą nic nie warte emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:24 am
Czarny Przedłużyli event o 24 godziny... sweatdrop Czy ich pokręciło? scream Itemy będą nic nie warte emo to one sa cos warte? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:36 am
EvilYuki Czarny Przedłużyli event o 24 godziny... sweatdrop Czy ich pokręciło? scream Itemy będą nic nie warte emo to one sa cos warte? wink No właśnie jużnie, skoro każdy je ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:44 am
Czarny EvilYuki Czarny Przedłużyli event o 24 godziny... sweatdrop Czy ich pokręciło? scream Itemy będą nic nie warte emo to one sa cos warte? wink No właśnie jużnie, skoro każdy je ma... Ja nie mam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:46 am
To musiałaś się nieźle postarać rolleyes Zresztą, żeby zdobyć te za krowy/kosmitów masz jeszcze czas do jutra rano
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:48 am
Czarny To musiałaś się nieźle postarać rolleyes Zresztą, żeby zdobyć te za krowy/kosmitów masz jeszcze czas do jutra rano jak mi się będzie nudzić to może wezme się za to ale narazie mi się nie chce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:55 am
Gajusia Czarny To musiałaś się nieźle postarać rolleyes Zresztą, żeby zdobyć te za krowy/kosmitów masz jeszcze czas do jutra rano jak mi się będzie nudzić to może wezme się za to ale narazie mi się nie chce XD Ale jakby ci się chciało, to mogłabyś mieć ich w sumie pięć tysięcy. I co to daje? Nic xP W takich itemach chodzi o to, żeby były wyjątkowe, zdobyte dzięki ciężkiej pracy (czyt. - siedzeniu godzinami przed kompem i klikaniu na krowy/kosmitów), żeby rodziły dobre skojarzenia z eventem, a nie, żeby każdy noob mógł je sobie kupić na marketplejsie za grosze. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 2:57 am
Czarny Gajusia Czarny To musiałaś się nieźle postarać rolleyes Zresztą, żeby zdobyć te za krowy/kosmitów masz jeszcze czas do jutra rano jak mi się będzie nudzić to może wezme się za to ale narazie mi się nie chce XD Ale jakby ci się chciało, to mogłabyś mieć ich w sumie pięć tysięcy. I co to daje? Nic xP W takich itemach chodzi o to, żeby były wyjątkowe, zdobyte dzięki ciężkiej pracy (czyt. - siedzeniu godzinami przed kompem i klikaniu na krowy/kosmitów), żeby rodziły dobre skojarzenia z eventem, a nie, żeby każdy noob mógł je sobie kupić na marketplejsie za grosze. stressed I otóż to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:11 am
ninja witam
Vampire Princess Miyu - Destiny.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:24 am
Rin_Youkai ninja witam Vampire Princess Miyu - Destiny.mp3 Heloł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|