|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 8:39 am
opcy vincent-venoir Lena, co Ty tak po chrzescijansku? *przyglada sie z wyraznym zgorszeniem* a coz cie tak gorszy drogi Kagesonie...? neutral także chciałabym wiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 10:55 am
eeej, mam pytanie razz czy jak mam strenght rod plus i strenght rod, to moge sprzedac strenght rod? czy plus przestanie mi dzialac, bo nie wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 11:58 am
~~lena-undesaid~~ opcy vincent-venoir Lena, co Ty tak po chrzescijansku? *przyglada sie z wyraznym zgorszeniem* a coz cie tak gorszy drogi Kagesonie...? neutral także chciałabym wiedzieć. co mnie gorszy, to moj osobisty problem, a zeby go wyjasnic, musialbym solidnie obrazic pewnie wyznawcow wink chodzilo mi o to, ze masz Tauke (talke?) w sigu, a to takie pozerskie troche, jak dla mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 12:35 pm
vincent-venoir chodzilo mi o to, ze masz Tauke (talke?) w sigu, a to takie pozerskie troche, jak dla mnie wink tak samo jak miec pentosa w sigu.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 12:41 pm
opcy vincent-venoir chodzilo mi o to, ze masz Tauke (talke?) w sigu, a to takie pozerskie troche, jak dla mnie wink tak samo jak miec pentosa w sigu.. wink Nieeee.. pentos w sigu, to tak samo jak czarny kot, czy owca. Symbol, amulet, talizman, nie gwiazda Dawida czy krzyz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 12:55 pm
vincent-venoir Nieeee.. pentos w sigu, to tak samo jak czarny kot, czy owca. Symbol, amulet, talizman, nie gwiazda Dawida czy krzyz wink a jak to jest czerwony pentos? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:04 pm
opcy vincent-venoir Nieeee.. pentos w sigu, to tak samo jak czarny kot, czy owca. Symbol, amulet, talizman, nie gwiazda Dawida czy krzyz wink a jak to jest czerwony pentos? mrgreen a jak jest czerwonyyy peeeentooo-ooo-ooos to musi byc tez odwrocona choinka bez bombek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:09 pm
rofl *wturluje sie przez oklno* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:10 pm
vincent-venoir a jak jest czerwonyyy peeeentooo-ooo-ooos to musi byc tez odwrocona choinka bez bombek dobra to ja znikam... jeszcze jutro i wolne.. mrgreen nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:13 pm
opcy vincent-venoir a jak jest czerwonyyy peeeentooo-ooo-ooos to musi byc tez odwrocona choinka bez bombek dobra to ja znikam... jeszcze jutro i wolne.. mrgreen nara narazie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:22 pm
nie kupa tylko Lav! 4laugh witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:26 pm
Ntsumi_Aya nie kupa tylko Lav! 4laugh witaj xd bliskoznaczne ;D czesc dyniowata ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:30 pm
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya nie kupa tylko Lav! 4laugh witaj xd bliskoznaczne ;D czesc dyniowata ;D xDDD dyniowata?! usz ty, jedno oki ;D *przywr* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|