|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:22 am
o wilczku masz to fajne cos co sie nazywa shadow jakos tam... tez zbieram moze mi sie uda ;p jeszcze tylko 9000 goldow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:23 am
Rin_Youkai ariellechan Rin_Youkai ariellechan Rin_Youkai ninja witam Sheryl Crow - James Bond 19 - Tomorrow Never Dies.mp3 witaj Rin xd hey, co tam ;] nic specjalnego nudą wieje xp Garbage - The World Is Not Enough.mp3O ! tej piosenki co masz wlasnie szukalam XDDDD hihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:24 am
Kagaio BeeWolf A no jest. opcy ... xD Fajnie smile hej wilczku blaugh Co z jezorem do mnie smile xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:24 am
BeeWolf To czesc planu :] Opamic, podgrzac atmosfere dać pretekst do rozbierania się. nie, to niemozliwe... mnie sie nie da przeciez wkrecic... wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:27 am
hej... Rin jak sie nie da jak sie da ... XD Kagi: a no mam to moja ciemna dusza jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:34 am
o ktorej sie zaczyna event ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:38 am
pełnoletnia niestety nie jestem stare a za propozycję dziękuję, ale nie skorzystam xd (cholera, dziewiąty raz to piszę scream )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:40 am
Coldplay - Yellow.mp3 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:40 am
ariellechan pełnoletnia niestety nie jestem stare a za propozycję dziękuję, ale nie skorzystam xd (cholera, dziewiąty raz to piszę scream ) że jesteś niepełno letnia czy, ze dziekujesz za propocyjce ? Kagi nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:46 am
Bee, skurczysynu, nie było Cię na Negiconie, co? whee bo nie obsługiwałam żadnego takiego, thought.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:46 am
Kagaio o ktorej sie zaczyna event ? dobre pytanie to będzie mój pierwszy event uuu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:47 am
ariellechan Kagaio o ktorej sie zaczyna event ? dobre pytanie to będzie mój pierwszy event uuu... mrgreen o, może sie przebiorę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:47 am
BeeWolf Rin jak sie nie da jak sie da ... XD jestes pewien ;P??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:48 am
BeeWolf ariellechan pełnoletnia niestety nie jestem stare a za propozycję dziękuję, ale nie skorzystam xd (cholera, dziewiąty raz to piszę scream ) że jesteś niepełno letnia czy, ze dziekujesz za propocyjce ? Kagi nie wiem. za propozycję dziekuję sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:48 am
EvilYuki Bee, skurczysynu, nie było Cię na Negiconie, co? whee bo nie obsługiwałam żadnego takiego, thought. A no nie było, jak chcesz się umówić wystarczy poprosić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|