|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 9:44 am
Setsuna Dragonclaw heh mam nadzieje ze nie bede musiala odstawic jujitsu i tanca w przyszlym roku... hej Aid Może nie będziesz musiała, no ja nie mogę teraz chodzić ale w przyszłym semestrze spoko chyba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:03 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw heh mam nadzieje ze nie bede musiala odstawic jujitsu i tanca w przyszlym roku... hej Aid Może nie będziesz musiała, no ja nie mogę teraz chodzić ale w przyszłym semestrze spoko chyba razz oby : P nie wyobrazam sobie teraz zycia bez tego Bee wez mi polec jakas dobra knige... moze bym w koncu znalazla czas na cos co nie jest lektura : o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:10 am
Setsuna Dragonclaw oby : P nie wyobrazam sobie teraz zycia bez tego Bee wez mi polec jakas dobra knige... moze bym w koncu znalazla czas na cos co nie jest lektura : o Lian Hearn "Po słowiczej podłodze" świetna pozycja, sa tego 3 części ja niestety czytałem tylko te pierwsza, nigdzie nie mogę dostać dwóch kolejnych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:18 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw oby : P nie wyobrazam sobie teraz zycia bez tego Bee wez mi polec jakas dobra knige... moze bym w koncu znalazla czas na cos co nie jest lektura : o Lian Hearn "Po słowiczej podłodze" świetna pozycja, sa tego 3 części ja niestety czytałem tylko te pierwsza, nigdzie nie mogę dostać dwóch kolejnych. zaraz to nie byla ta seria fantasy z akcentami orientalnymi? jakis czas temu w empiku byla calosc, chyba ze pomylilam serie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:26 am
Setsuna Dragonclaw zaraz to nie byla ta seria fantasy z akcentami orientalnymi? jakis czas temu w empiku byla calosc, chyba ze pomylilam serie może była ale nie wiem bo nie widziałem całości. A jak coś to jest książka orientalna z motywem fantasy. oi! opcy .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:27 am
miuuuu! Bee: ojj drobna roznica xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 10:55 am
Setsuna Dragonclaw miuuuu! Bee: ojj drobna roznica xd ale jak dla mnie to znaczaca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:05 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw miuuuu! Bee: ojj drobna roznica xd ale jak dla mnie to znaczaca razz czepiasz sie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:39 am
jestem zły bo sobie zapiekanki spaliłem, kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:54 am
BeeWolf jestem zły bo sobie zapiekanki spaliłem, kusza. brawo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:58 am