|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:34 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Koniczyna wieczorna Terrorystko. eme? mem ... ? co dzieńdobry wieczór może jakiś odzew.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:35 pm
BeeWolf Setsuna Dragonclaw to czemu sie chowasz pod torba? ja obstawiam iż pewnie po to aby samice za nim się nie uganiały bo pani opca była by zła. nom.. mam zakazane... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:36 pm
opcy BeeWolf Setsuna Dragonclaw to czemu sie chowasz pod torba? ja obstawiam iż pewnie po to aby samice za nim się nie uganiały bo pani opca była by zła. nom.. mam zakazane... 3nodding mrgreen to tak sympatycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:41 pm
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Koniczyna wieczorna Terrorystko. eme? mem ... ? co dzieńdobry wieczór może jakiś odzew. dzieńdobrywieczór drogi Konradzie. cóż to u Konrada słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:50 pm
Terrorystka Frania dzieńdobrywieczór drogi Konradzie. cóż to u Konrada słychać? No jak miło gdy ktoś się odzywa no i w dodatku tak uprzejmie. Ależ nic ciekawego nie słychać u mnie... Pa pierdukam jak ty masz na imie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:52 pm
BeeWolf Terrorystka Frania dzieńdobrywieczór drogi Konradzie. cóż to u Konrada słychać? No jak miło gdy ktoś się odzywa no i w dodatku tak uprzejmie. Ależ nic ciekawego nie słychać u mnie... Pa pierdukam jak ty masz na imie ? Dobranoc. Karaluchy pod poduchy wink
Marta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:53 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania dzieńdobrywieczór drogi Konradzie. cóż to u Konrada słychać? No jak miło gdy ktoś się odzywa no i w dodatku tak uprzejmie. Ależ nic ciekawego nie słychać u mnie... Pa pierdukam jak ty masz na imie ? Dobranoc. Karaluchy pod poduchy wink
Marta. Tak sadziłem lecz nie pamiętałem, a może domniemałem. No nie ważne papa. PAPA i do zobaczenia ja też uciekam, lecz nie spać a się czegoś napić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:59 pm
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania dzieńdobrywieczór drogi Konradzie. cóż to u Konrada słychać? No jak miło gdy ktoś się odzywa no i w dodatku tak uprzejmie. Ależ nic ciekawego nie słychać u mnie... Pa pierdukam jak ty masz na imie ? Dobranoc. Karaluchy pod poduchy wink
Marta. Tak sadziłem lecz nie pamiętałem, a może domniemałem. No nie ważne papa. PAPA i do zobaczenia ja też uciekam, lecz nie spać a się czegoś napić. Ja tutaj jeszcze pobędę. Może ktoś przybędzie i mi potowarzyszy. wink Chyba każdy dzisiaj spragniony i sucho tak jakoś w gardzieli... biggrin
Bywaj Towarzyszu Bee.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 2:56 pm
Nikt mię nie zaszczyc swą obecnością tutaj to sobie idę. Hm!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 3:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 3:03 pm
Terrorystka Frania Nikt mię nie zaszczyc swą obecnością tutaj to sobie idę. Hm! wpadlem tylko sprawdzic co sie tu dzieje ale witam wink ...i tez spadam ...ciezkie powieki mam a jutro tyle wysilku XP...dobrze cie widziec wink kiedys bedziemy musieli znowu zamienic kilka slow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 3:05 pm
Dobranocka wszystkim smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 3:10 pm
Wszyscy juz poszli spac ;0 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 3:13 pm
novelin Wszyscy juz poszli spac ;0 ? nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 3:20 pm
Vykk Terrorystka Frania Nikt mię nie zaszczyc swą obecnością tutaj to sobie idę. Hm! wpadlem tylko sprawdzic co sie tu dzieje ale witam wink ...i tez spadam ...ciezkie powieki mam a jutro tyle wysilku XP...dobrze cie widziec wink kiedys bedziemy musieli znowu zamienic kilka slow wink brzmi groźnie mrgreen
Kiraaaaay! Coś z włosami zrobił? D; taki są... *czochr-czochr* gładkie... .___.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|