|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:35 am
BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD yay~ xD fajnie wyszłaś... czemu smieszne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:24 pm
BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD ja nie powiem co mi ta mina przypomina >___>
Kyoko, i bez tego mozna sie zakochac XD tzn wiesz, moze nie zakochac, bo sprawa innej rangi, ale zauroczyc hmm.. slinic się? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 7:46 am
zuzika BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD 4laugh wyglądasz jak taka dziewczyna z mojej szkoły za którą nie przepadam... >.> no cóż... a ile masz lat? xD Hehe xd mam 17 lat, a co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:00 am
Terrorystka Frania BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD ja nie powiem co mi ta mina przypomina >___> Co Ci przypomina? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 1:19 pm
 Wiem, że śmieszne xDDD Masz szczekoscisk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 4:03 am
padalec BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD Masz szczekoscisk? Nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 1:32 pm
BlackFriend padalec BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD Masz szczekoscisk? Nie mam xd To fajne masz uzebienie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 6:57 am
padalec BlackFriend padalec BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz *zdjęcie* Wiem, że śmieszne xDDD Masz szczekoscisk? Nie mam xd To fajne masz uzebienie mrgreen A dziękuję whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 8:07 am
Kyoko Suomi oszzzzzzz eek jakbym byla facetem to bym sie w Tobie zakochala heart miło mi smile dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 4:20 am
`Amelia` Kyoko Suomi Gosza uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :* no i sliczne oczka *__* OMG, ludzie, co Wy tak słodzicie? aż dziwnie się czuję, no... eek Oczywiście miło mi niezmiernie sweatdrop Och och och.... Jeszcze w samozachwyt popadnę xD Eee, nie. To mi nie grozi xp SLICZNIASTA LISICA jestes i juz, kurde, dlatego ciebie ja Kocham kurna no. sliczna sliczna sliczna, no i moja moja moja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:23 am
BeeWolf_san `Amelia` Kyoko Suomi Gosza uuuu łaaaaadna buuuzia, ładna fryzuuura, łaaaadna skóóóóra, ładneeee uuuustaaa, itd.. :* no i sliczne oczka *__* OMG, ludzie, co Wy tak słodzicie? aż dziwnie się czuję, no... eek Oczywiście miło mi niezmiernie sweatdrop Och och och.... Jeszcze w samozachwyt popadnę xD Eee, nie. To mi nie grozi xp SLICZNIASTA LISICA jestes i juz, kurde, dlatego ciebie ja Kocham kurna no. sliczna sliczna sliczna, no i moja moja moja xD Ladnie to tak przywlaszczac sobie kogos? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:43 am
Fajna fajna...ej ale ty serio do Brodki seś podobna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:46 am
BlackFriend Fajna fajna...ej ale ty serio do Brodki seś podobna xD ale Oo ja nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:56 am
Rishi-san BlackFriend Fajna fajna...ej ale ty serio do Brodki seś podobna xD ale Oo ja nie chce Jak nie chcesz to operacje plastyczna sobie zrob xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|