|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:21 am
Ozzwald Twisted_Exile to jak ona ma cie zmusic do nie bycia leniwym question twisted wlasciwie sie nie da... jedyny jestem pracowity jesli trzeba zdjac jakiejs pani stanik... blaugh jakos ta odpowiedz mnie nie dziwi rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:23 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile to jak ona ma cie zmusic do nie bycia leniwym question twisted wlasciwie sie nie da... jedyny jestem pracowity jesli trzeba zdjac jakiejs pani stanik... blaugh jakos ta odpowiedz mnie nie dziwi rofl mrgreen twisted a co wygladam na erotomana, seksocholika czy jak? ja jestem spokojny.. jak nie wolno to nie ruszam jak wolno to co innego... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:28 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile to jak ona ma cie zmusic do nie bycia leniwym question twisted wlasciwie sie nie da... jedyny jestem pracowity jesli trzeba zdjac jakiejs pani stanik... blaugh jakos ta odpowiedz mnie nie dziwi rofl mrgreen twisted a co wygladam na erotomana, seksocholika czy jak? ja jestem spokojny.. jak nie wolno to nie ruszam jak wolno to co innego... blaugh ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:30 am
Twisted_Exile ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted czemu nie... moze ja jestem Gayem... i nie rozpinam stanokow puki jakas dziewczyna nie poprosi bym jej pomogl... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:38 am
Ozzwald Twisted_Exile ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted czemu nie... moze ja jestem Gayem... i nie rozpinam stanokow puki jakas dziewczyna nie poprosi bym jej pomogl... blaugh a jestes eek nie zachowujesz sie jak gey mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:42 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted czemu nie... moze ja jestem Gayem... i nie rozpinam stanokow puki jakas dziewczyna nie poprosi bym jej pomogl... blaugh a jestes eek nie zachowujesz sie jak gey mrgreen twisted oh.. no wiesz... *wykonuje specyficzny gest dlonia tak jak by machal* chyba nie jestem(mowi za akcentem pedalskim) ale mozna by sprawdzic w sypialni... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:46 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted czemu nie... moze ja jestem Gayem... i nie rozpinam stanokow puki jakas dziewczyna nie poprosi bym jej pomogl... blaugh a jestes eek nie zachowujesz sie jak gey mrgreen twisted oh.. no wiesz... *wykonuje specyficzny gest dlonia tak jak by machal* chyba nie jestem(mowi za akcentem pedalskim) ale mozna by sprawdzic w sypialni... wink *mowi tez z akcentem pedalski* o boze jestes nieprzywoity jak mozesz tak mowic tygrysku wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:02 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted czemu nie... moze ja jestem Gayem... i nie rozpinam stanokow puki jakas dziewczyna nie poprosi bym jej pomogl... blaugh a jestes eek nie zachowujesz sie jak gey mrgreen twisted oh.. no wiesz... *wykonuje specyficzny gest dlonia tak jak by machal* chyba nie jestem(mowi za akcentem pedalskim) ale mozna by sprawdzic w sypialni... wink *mowi tez z akcentem pedalski* o boze jestes nieprzywoity jak mozesz tak mowic tygrysku wink mrgreen twisted *znowu z akcentem* Sloneczko ty moje... ja nie przyzwoity... ja pozadny chlopak jestem... wink nie puszczam sie... z byle kim... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:06 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile ja nie twierdze ze jestes erotomanem tyko ze tamta odpowiedz mnie nie zaskoczyla mrgreen twisted czemu nie... moze ja jestem Gayem... i nie rozpinam stanokow puki jakas dziewczyna nie poprosi bym jej pomogl... blaugh a jestes eek nie zachowujesz sie jak gey mrgreen twisted oh.. no wiesz... *wykonuje specyficzny gest dlonia tak jak by machal* chyba nie jestem(mowi za akcentem pedalskim) ale mozna by sprawdzic w sypialni... wink *mowi tez z akcentem pedalski* o boze jestes nieprzywoity jak mozesz tak mowic tygrysku wink mrgreen twisted *znowu z akcentem* Sloneczko ty moje... ja nie przyzwoity... ja pozadny chlopak jestem... wink nie puszczam sie... z byle kim... blaugh *kontynuuje rozmowe geyowskim akcentem* alez kotku ja wiem ze ty z byle kim sie nie puszczasz nigdybym nie smiala tego powiedziec*jedna reke kladzie mu na ramieniu a druga na swoim mostku* ja cie rozumiem niech no ktos powie ze sie puszczasz mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:45 pm
........................... ninja twisted ninja ...........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:47 pm
Twisted_Exile ........................... ninja twisted ninja ........................... witam blaugh usiadlam sobie do kompa na chwile przed pociagiem cool tzn autobusem na pociag xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:48 pm
Baliaur Twisted_Exile ........................... ninja twisted ninja ........................... witam blaugh usiadlam sobie do kompa na chwile przed pociagiem cool tzn autobusem na pociag xd a ja wsatalm niedawno a gdzie wyjezdzasz? blaugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:50 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ........................... ninja twisted ninja ........................... witam blaugh usiadlam sobie do kompa na chwile przed pociagiem cool tzn autobusem na pociag xd a ja wsatalm niedawno a gdzie wyjezdzasz? blaugh mrgreen twisted znowu do Stetina cool bo wtedy mi zakupy cos nie wyszly... a wczoraj lazilam z Aga po Stargardzie i nic nie ma..... a jeszcze musze jeden tzmn dwa prezenty znalezc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:51 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ........................... ninja twisted ninja ........................... witam blaugh usiadlam sobie do kompa na chwile przed pociagiem cool tzn autobusem na pociag xd a ja wsatalm niedawno a gdzie wyjezdzasz? blaugh mrgreen twisted znowu do Stetina cool bo wtedy mi zakupy cos nie wyszly... a wczoraj lazilam z Aga po Stargardzie i nic nie ma..... a jeszcze musze jeden tzmn dwa prezenty znalezc twisted no zycze powodzenia na zakupowym polowaniu wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:52 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ........................... ninja twisted ninja ........................... witam blaugh usiadlam sobie do kompa na chwile przed pociagiem cool tzn autobusem na pociag xd a ja wsatalm niedawno a gdzie wyjezdzasz? blaugh mrgreen twisted znowu do Stetina cool bo wtedy mi zakupy cos nie wyszly... a wczoraj lazilam z Aga po Stargardzie i nic nie ma..... a jeszcze musze jeden tzmn dwa prezenty znalezc twisted no zycze powodzenia na zakupowym polowaniu wink mrgreen twisted mam w koncu caly dzien mrgreen *siedzi ze szczoteczka do zembow w ryju* ale ja mam bus dopiero 9:24 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|