Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26396 26397 26398 26399 26400 26401 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:28 am

Ann_Miho
Vykk
Ann_Miho
Vykk
ariellechan
witam wszystkich whee
hej hej
dziwic sie ze uciekaja stare
kogo moje oczy widza razz P...co wy sie ludzie masowo nawracacie razz P?
nie ludzie bo ja jestem w liczbie pojedynczej (i kto tu mial 60% z polskiego??? stare ) uznalam ze sie porelaksuje bo ciezkiej sobocie twisted
ja mialem z pisemnego blaugh ...przeciez z utnego 100% to nie wielki wyczyn a kazdy kto umie kombinowac 80 wyciagnie bez niczego wink

a co do ciezkiej soboty to ja mam praktycznie poniedzialk piatek ciezkie dni razz P a nwet soboty jak zajrze do jakiegokolwiek zeszytu tak jak dzis sweatdrop
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:30 am

Vykk

a co do ciezkiej soboty to ja mam praktycznie poniedzialk piatek ciezkie dni razz P a nwet soboty jak zajrze do jakiegokolwiek zeszytu tak jak dzis sweatdrop
ja siedzialam dzis 8 godzin na wykladach z matmy i anglika wiec sie nie odzywaj blaugh

Ann_Miho

Vykk

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:35 am

Ann_Miho
Vykk

ja siedzialam dzis 8 godzin na wykladach z matmy i anglika wiec sie nie odzywaj blaugh
a ja przez 6 godzin sprzatalem balagan z ostatnich 5 dni ooblecialem cmentarz zakupy zrobilem obiad itp...mowi sie ze zycie studenta jest fajne razz P;/ jeszcze nie odczulem teog za specjalnie
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:39 am

Vykk
Ann_Miho
Vykk

a ja przez 6 godzin sprzatalem balagan z ostatnich 5 dni ooblecialem cmentarz zakupy zrobilem obiad itp...mowi sie ze zycie studenta jest fajne razz P;/ jeszcze nie odczulem teog za specjalnie
a zamierzasz sie wybrac na ecchicon??

Ann_Miho

Vykk

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:41 am

Ann_Miho
Vykk
Ann_Miho
Vykk

a zamierzasz sie wybrac na ecchicon??
na ecchi-walentynka-con raczej nie ale ciagle sie miotam zeby jechac na BAKA bo bardzo chce ale nie wiem czy pojade bo za 2 tygodnie akurat zaczynaja mi sie kolokwia;/ i zaczynaja sie od fizyki z ktorej nic nie lape ;/

bo infe i elektre trybie choc i nad nimi bede musial posiedziec a za 3 tygodnie juz wiem ze mam ok5 kol jak nie wiecej;/
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:42 am

czy mi sie wydaje czy widze powrot lobby Łodzkiego.. mrgreen

opcy

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:46 am

opcy

chcesz pierniczka ?
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:49 am

opcy
Łódzka gaia wzmaga w sile razz P

Vykk

opcy

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:52 am

BeeWolf
opcy

chcesz pierniczka ?
ni..

ale kce nowa plyte Husky... domokun
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:52 am

rolleyes

DESUDESUARIELLE

Ann_Miho

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:54 am

Vykk
opcy
nie sadze Vykku abysmy sobie dali rade w dwojke przeciwko reszcie xd
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:55 am

ariellechan
rolleyes
...osaczona pirate question

Vykk

DESUDESUARIELLE

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:57 am

Vykk
ariellechan
rolleyes
...osaczona pirate question
zmulona gonk
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 8:58 am

Ann_Miho
Vykk
opcy
hmmm...trzebaby sciagnac reszte tlumu to byloby lepiej razz P...ale znow wyjdzie ze wypowiada sie tylko lodz i usuna topic razz P

Vykk

opcy

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 9:01 am

Vykk
Ann_Miho
Vykk
opcy
hmmm...trzebaby sciagnac reszte tlumu to byloby lepiej razz P...ale znow wyjdzie ze wypowiada sie tylko lodz i usuna topic razz P
i tu sie mylisz.. teraz kiedy panuje tu faszystowska moderatornia najpierw usune topik a potem was jescze pobanuje.... biggrin

once again the sith rule this guild.. and we have.. peace... 3nodding scream
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26396 26397 26398 26399 26400 26401 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games