|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:22 am
Vykk hej Aid moze i rozprawki sa ZLE ale studia sa Z L E E E E evil exclaim domokun Poprawka to anatomia jest ZŁAAA gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:25 am
Sei chan Vykk hej Aid moze i rozprawki sa ZLE ale studia sa Z L E E E E evil exclaim domokun Poprawka to anatomia jest ZŁAAA gonk nie bede sie sprzeczal ale dodaj do lizty ZLLLYCH rzeczy : algebre i analize matematyczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:27 am
fajne jak jakis temat jest w miare ciekawy... x3 a pozatym ostatnia rozprawke pisalam rok temu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:31 am
Aidanna fajne jak jakis temat jest w miare ciekawy... x3 a pozatym ostatnia rozprawke pisalam rok temu crying uwierz mi matura wybacza wszystko- jestem tego zywym przykladem xd ...wkoncu jak mozna napisac ze makbeta zabil piorun i miec 60% polaka rofl burning_eyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:33 am
Rin_Youkai cu jest >.> < tyc tyc go snifajacego> Co masz na sobie bo pachnie całkiem interesująco ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:34 am
Vykk nie bede sie sprzeczal ale dodaj do lizty ZLLLYCH rzeczy : algebre i analize matematyczna Bo nigdy nie widziałeś socjologi prawa/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:39 am
BeeWolf Vykk nie bede sie sprzeczal ale dodaj do lizty ZLLLYCH rzeczy : algebre i analize matematyczna Bo nigdy nie widziałeś socjologi prawa/ mozemy to tez dodac do listy razz P Rin_Youkai : mozemy pograc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:04 am
co jest wszyscy lurkuja, pouciekali czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:10 am
dziwic sie ze uciekaja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:11 am
Ann_Miho dziwic sie ze uciekaja stare kogo moje oczy widza razz P...co wy sie ludzie masowo nawracacie razz P?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:14 am
Vykk Ann_Miho dziwic sie ze uciekaja stare kogo moje oczy widza razz P...co wy sie ludzie masowo nawracacie razz P? nie ludzie bo ja jestem w liczbie pojedynczej (i kto tu mial 60% z polskiego??? stare ) uznalam ze sie porelaksuje bo ciezkiej sobocie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 8:22 am
Ann_Miho Vykk Ann_Miho dziwic sie ze uciekaja stare kogo moje oczy widza razz P...co wy sie ludzie masowo nawracacie razz P? nie ludzie bo ja jestem w liczbie pojedynczej (i kto tu mial 60% z polskiego??? stare ) uznalam ze sie porelaksuje bo ciezkiej sobocie twisted No ta sobota jest jaka taka mecząca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|