|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 5:56 am
BeeWolf cirilla-chan BeeWolf napewno bedziesz sie wysypiać, o właśnie. Avril Lavigne - [Under My Skin #01] Take Me Away fakt... chociaż kto wie jak to jest w Anglii ... nie interesja mnie ludzie ze spaczoneym poczuciem humoru. Doba lece do szkoły. aha, to było bardzo miłe... cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 6:11 am
*przychodzi i siada przy barze* Hej wam whee Piwko raz! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 6:15 am
ninja Gdzie wszyscy...? Ehh... *znika w cieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 8:34 am
*wali glowa o stol* bosze... rok przerwy w polskim to tragedia... kiedys rozprawke w pol godziny bym napisala... a teraz pol dnia sie z nia meczylam, ale wkoncu mam! ale nie wiem czy dobrze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 8:38 am
Aidanna *wali glowa o stol* bosze... rok przerwy w polskim to tragedia... kiedys rozprawke w pol godziny bym napisala... a teraz pol dnia sie z nia meczylam, ale wkoncu mam! ale nie wiem czy dobrze domokun ninja zle cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 8:40 am
Kiray Aidanna *wali glowa o stol* bosze... rok przerwy w polskim to tragedia... kiedys rozprawke w pol godziny bym napisala... a teraz pol dnia sie z nia meczylam, ale wkoncu mam! ale nie wiem czy dobrze domokun ninja zle cheese_whine ja sie potne linijka jak 3 dostane gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 9:43 am
normalka, w liceum 3 z wypracowania ma prawo sie trafic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 10:45 am
cirilla-chan BeeWolf cirilla-chan BeeWolf napewno bedziesz sie wysypiać, o właśnie. Avril Lavigne - [Under My Skin #01] Take Me Away fakt... chociaż kto wie jak to jest w Anglii ... nie interesja mnie ludzie ze spaczoneym poczuciem humoru. Doba lece do szkoły. aha, to było bardzo miłe... cześć... mam nadzieje, ze zrozumiałaś iż to było do anglików nie do ciebie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 11:15 am
BeeWolf Czesc, ... Powiem wam jedna prawde. Studiowanie dzienne daje mozliwosc spania i chodzenia na zajecia na godzine 16 ... A wieczorowo chodzi sie na godzine 8 rano. kocham te szkołe. xp xp przynajmniej nie gubia waszych indeksow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|