|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:41 am
Kagaio skąd wziaśc 8000 Golow ? crying a na co zbierasz to moze ci dam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:53 am
*przychodzi z pokoju obok* ninja jest tu ktoś? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:56 am
/gajuniu ja jestem, ale czy cos to zmienia.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:57 am
BeeWolf /gajuniu ja jestem, ale czy cos to zmienia.? Tak,nie jestem sama ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:01 am
Gajusia BeeWolf /gajuniu ja jestem, ale czy cos to zmienia.? Tak,nie jestem sama ^^'' :] miło. To takie przyjemne, jak ktos sie cieszy, ze jestes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:03 am
normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:03 am
BeeWolf Gajusia BeeWolf /gajuniu ja jestem, ale czy cos to zmienia.? Tak,nie jestem sama ^^'' :] miło. To takie przyjemne, jak ktos sie cieszy, ze jestes. Noo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:05 am
Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd xd Czyją?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:06 am
>brwi< Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd A co mieliscie zajęcia kulinarne ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:07 am
Gajusia Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd xd Czyją? mielismy piers fantom xD dziewczyny mialy lekcje jak wykrywac guzki w piersi, ale chlpacy tez chcieli xd i wielka radoche mieli, ze pomacali sobie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:09 am
BeeWolf >brwi< Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd A co mieliscie zajęcia kulinarne ? mrgreen nauka badania piersi x3 i jeszcze mam stresa, ze mam raka skory... jak mi nie zejdzie zaczerwienienie kolo pieprzyka za jakis czas mam isc do lekarza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:10 am
Aidanna Gajusia Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd xd Czyją? mielismy piers fantom xD dziewczyny mialy lekcje jak wykrywac guzki w piersi, ale chlpacy tez chcieli xd i wielka radoche mieli, ze pomacali sobie rofl aaa XD No tak..typowi chłopcy XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:11 am
Aidanna BeeWolf >brwi< Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd A co mieliscie zajęcia kulinarne ? mrgreen nauka badania piersi x3 i jeszcze mam stresa, ze mam raka skory... jak mi nie zejdzie zaczerwienienie kolo pieprzyka za jakis czas mam isc do lekarza sweatdrop Moge przemalować biggrin *już przygotowuje farby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:12 am
Gajusia Aidanna BeeWolf >brwi< Aidanna normalnie chlpacy z mojej klasy mogli dzisiaj pomacac bezkarnie piers xd A co mieliscie zajęcia kulinarne ? mrgreen nauka badania piersi x3 i jeszcze mam stresa, ze mam raka skory... jak mi nie zejdzie zaczerwienienie kolo pieprzyka za jakis czas mam isc do lekarza sweatdrop Moge przemalować biggrin *już przygotowuje farby* nie jest smieszne neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|