|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:14 pm
EvilYuki oi, oi, ładne piosenki mas tam na końcu... "Will" i "Friends" heart z lowcy dusz @.@ sciagam wlasnie anime... 4laugh ladna jest piosenka do elfen lied - lilium :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:15 pm
EvilYuki cholera, miałam sie uczyć historii... ech... uch... mam czas whee ja tam dostalam 4 ze sprawdzianu z histy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:16 pm
EvilYuki oi, oi, ładne piosenki mas tam na końcu... "Will" i "Friends" heart w ogóle muzyka z Soul Hunters jest świetna. najlepsze są piosenki śpiewane przez Kakazu Yumi (seiyuu Dakki So), ona ma tak czarujący głos, że aż gęsiej skórki dostaję heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:18 pm
Mirabell EvilYuki oi, oi, ładne piosenki mas tam na końcu... "Will" i "Friends" heart w ogóle muzyka z Soul Hunters jest świetna. najlepsze są piosenki śpiewane przez Kakazu Yumi (seiyuu Dakki So), ona ma tak czarujący głos, że aż gęsiej skórki dostaję heart a, dokładnie... przepiękne. Aniem teżściągam od jakiegoś czasu ^-^ zacna rzecz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:24 pm
EvilYuki Mirabell EvilYuki oi, oi, ładne piosenki mas tam na końcu... "Will" i "Friends" heart w ogóle muzyka z Soul Hunters jest świetna. najlepsze są piosenki śpiewane przez Kakazu Yumi (seiyuu Dakki So), ona ma tak czarujący głos, że aż gęsiej skórki dostaję heart a, dokładnie... przepiękne. Aniem teżściągam od jakiegoś czasu ^-^ zacna rzecz biggrin zakochalam sie w tym anime od kiedy ujzalam pierwszy odcinek na rtl7 x3(czy jak tam to bylo) mogli by spowrotem zaczc puszczan tam anime crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:26 pm
witaj, Sogetsu... xDDD (tfu... Mirabell x3 xd ) jak tam leci? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:27 pm
Aidanna zakochalam sie w tym anime od kiedy ujzalam pierwszy odcinek na rtl7 x3(czy jak tam to bylo) mogli by spowrotem zaczc puszczan tam anime crying a mnie wzielo na anime od dosyc niedawna... lece calymi seriami... xDD niedawno skonczylem Hellsing'a... i szukm kolejnej ciekawej serii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:32 pm
Anzelmo Aidanna zakochalam sie w tym anime od kiedy ujzalam pierwszy odcinek na rtl7 x3(czy jak tam to bylo) mogli by spowrotem zaczc puszczan tam anime crying a mnie wzielo na anime od dosyc niedawna... lece calymi seriami... xDD niedawno skonczylem Hellsing'a... i szukm kolejnej ciekawej serii whee to musisz koniecznie Soul Hunter obejżeć. na prawdę kapitalna sprawa. a u mnie? właśnie słucham sobie muzyki z SH heart i nie chce mi się esejów na jutro napisać (pewnie wezmę się za nie po północy XD). ogólnie to mam tyle wolnego czasu, że leń potworny mi się włączył. prawdopodobnie się na pakernię zapiszę. a i jeszcze japońca w końcu zacznę się uczyć (jeszcze tylko czekam na wiadomość od Kariś, czy ma dla mnie książki).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*kopie komputer* do zdjec sie dostac nie moge domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smacznego... xPP <_< >_> *patrzy ukradkiem, co Bee wcina* o_o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:35 pm
Mirabell to musisz koniecznie Soul Hunter obejżeć. na prawdę kapitalna sprawa. a u mnie? właśnie słucham sobie muzyki z SH heart i nie chce mi się esejów na jutro napisać (pewnie wezmę się za nie po północy XD). ogólnie to mam tyle wolnego czasu, że leń potworny mi się włączył. prawdopodobnie się na pakernię zapiszę. a i jeszcze japońca w końcu zacznę się uczyć (jeszcze tylko czekam na wiadomość od Kariś, czy ma dla mnie książki). Soul Hunter... a sprawdze... 3nodding a do japonca to tylko slowniki w internecie znalazlem =/ brak jakichkolwiek podrecznikow... =_=" coz... zycie... =_=" (I DO ROBOTY, A NIE SIE LENISZ! >=DD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 12:37 pm
Mirabell to musisz koniecznie Soul Hunter obejżeć. na prawdę kapitalna sprawa. Siemka Mirabellku, smile SH całkiem w oczko ... Ale masz czape w pytke normalnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|