|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:31 am
Rin_Youkai Aidanna ale ja nie chce x3 jakos wole byc tym Rodzynem blaugh a skad ty Rodzyn mozesz wiedziec co ty chcesz >.> XDD < napycha ja kreatyna > *macha lapkami* nie wpychaj nic we mnie x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:32 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ale ja nie chce x3 jakos wole byc tym Rodzynem blaugh a skad ty Rodzyn mozesz wiedziec co ty chcesz >.> XDD < napycha ja kreatyna > *macha lapkami* nie wpychaj nic we mnie x3 okej, okej xd < tyc tyc > ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:33 am
Rin_Youkai BeeWolf tak a w jaki to sposob sie wyzywasz na mnie wink Dostane klapsa smile Na razie pytam sie czemu nie jestes w szkole - jestem delikatna ;P Ja chlopcow nie bije wink XD Bo nie mam zajeci wink A no, ... czasami to tak miło dostac klapsa smile rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:35 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna ale ja nie chce x3 jakos wole byc tym Rodzynem blaugh a skad ty Rodzyn mozesz wiedziec co ty chcesz >.> XDD < napycha ja kreatyna > *macha lapkami* nie wpychaj nic we mnie x3 okej, okej xd < tyc tyc > ninja *odkskauje* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:50 am
bardzo madra rozmowa.... przylacze sie.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:50 am
jak napisze jeszcze 2 posty to pobije moj rekord
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:52 am
BeeWolf Bo nie mam zajeci wink A no, ... czasami to tak miło dostac klapsa smile rofl szczesciarz ;P Serio..? XD OMG XDdDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:15 am
nie pomagacie mi bic reokrdu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:17 am
Ozzwald nie pomagacie mi bic reokrdu pomoc? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:19 am
Rin_Youkai BeeWolf Bo nie mam zajeci wink A no, ... czasami to tak miło dostac klapsa smile rofl szczesciarz ;P Serio..? XD OMG XDdDdNo farciałkie sie czasem ma... No serio serio wink Fajny kabarecik smile Ozzwald jak napisze jeszcze 2 posty to pobije moj rekord jaki rekord ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:22 am
Aidanna Ozzwald nie pomagacie mi bic reokrdu pomoc? xp wystarczy zebym mogl sie kogos czepiac i juz bedzie rekord mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:26 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald nie pomagacie mi bic reokrdu pomoc? xp wystarczy zebym mogl sie kogos czepiac i juz bedzie rekord mrgreen mnie sie czepiaj xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|