Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26373 26374 26375 26376 26377 26378 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:35 am

Vykk
Aidanna
widze, ze stara ekipa powraca powoli whee
Witam Vykka i cala reszte 3nodding
hej Aid...

powiedzcie ludzie co sie zmienilo od sycznia bo widze ze poza ogolna inflacja tec oc nieco przybylo wink
nowa edycja profilu... nowe gry.. hmm... czy cos jeszcze wartego uwagi... raczej nie
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:39 am

Cremmy
Czuje sie taki... taki... ignorowanyyyy crying

Nie czuj sie razz P...
BTW jak tam RO? tez ostatnio zaniedbalem..biedny kdr jak oni wszyscy sobie beze mnie radza xd xp blaugh

Vykk

Vykk

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:42 am

Aidanna
Vykk
Aidanna
widze, ze stara ekipa powraca powoli whee
Witam Vykka i cala reszte 3nodding
hej Aid...

powiedzcie ludzie co sie zmienilo od sycznia bo widze ze poza ogolna inflacja tec oc nieco przybylo wink
nowa edycja profilu... nowe gry.. hmm... czy cos jeszcze wartego uwagi... raczej nie
itemki i lisciki...oj brakuje brakuje...no i te ciagle braki goldow gonk
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:42 am

Vykk
Cremmy

Nie czuj sie razz P...
BTW jak tam RO? tez ostatnio zaniedbalem..biedny kdr jak oni wszyscy sobie beze mnie radza xd xp blaugh

Hmm.. Bratnia dusza? to ty grasz w ro? XD
Jesli tak.. to wiesz ze na kdr byl wipe? rofl

cremmy

Cunning Cultist

Vykk

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:46 am

Cremmy
Vykk
Cremmy

Nie czuj sie razz P...

Hmm.. Bratnia dusza? to ty grasz w ro? XD
Jesli tak.. to wiesz ze na kdr byl wipe? rofl
no nawt przed wipem bylem w Black rose...ale po wipe zostalem wolnym strzelcem do czasu 2nd joba potem mialem sie orzejrzec ale tak wyszlo ze nowy system zalozylem i mam tylko 500mega ostatnimi czasy na dysku wiec musze cos usunac i zainstalowac RO...ale rozegram sie na nowo dopiero po kolokwiach ktore mam za ok 2 3 tygodnie bo inaczej odpadne w pierwszym rzedzie studentow razz
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:50 am

Vykk
no nawt przed wipem bylem w Black rose...ale po wipe zostalem wolnym strzelcem do czasu 2nd joba potem mialem sie orzejrzec ale tak wyszlo ze nowy system zalozylem i mam tylko 500mega ostatnimi czasy na dysku wiec musze cos usunac i zainstalowac RO...ale rozegram sie na nowo dopiero po kolokwiach ktore mam za ok 2 3 tygodnie bo inaczej odpadne w pierwszym rzedzie studentow razz

Aaaaa, juz pamietam razz Heh... brak czasu to jest to co mnie tez teraz zabija _^_ A nawet lagi.. Brrr....Byle do wakacji (i kolejnego wajpa _^_")

Btw. wiesz ze wipe byl jak mialem 98 lvl ? mrgreen

cremmy

Cunning Cultist

Vykk

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 4:55 am

Cremmy

Aaaaa, juz pamietam razz Heh... brak czasu to jest to co mnie tez teraz zabija _^_ A nawet lagi.. Brrr....Byle do wakacji (i kolejnego wajpa _^_")

Btw. wiesz ze wipe byl jak mialem 98 lvl ? mrgreen
no ja wlasnie mialem 50joba XP po wipie zaraz nabilem ok 30lvlu a potem jakos tak wyszlo ze mel z hee poszli do przodu a mi RO osunelo sie na bok ale mowie od polowy liostopada lblo pod koniec wracam(mam nadizeje ze czynnie) i moze znow swietnosc odzyskam...a jak tam teraz BR wyglada wink ??

PS. gdzie mozna znalezc archiwum komiksow na gaii bo tez dobrze by bylo nadrobic historyczne zaleglosci 3nodding
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:08 am

Stwierdzenie "Mel i Hee" jest bledne bo ze soba zerwali i Mel wziela slub z kims innym ;3
Jak wyglada BR to nie wiem, nie mam juz dostepu do forum, postaci zadnej tez tam nie mam... Yumi tez tam na razie nie gra...
(Ale wiedz ze zawsze bedziesz mile widziany w GangBang ;P )

cremmy

Cunning Cultist

Vykk

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:21 am

Cremmy
Stwierdzenie "Mel i Hee" jest bledne bo ze soba zerwali i Mel wziela slub z kims innym ;3
Jak wyglada BR to nie wiem, nie mam juz dostepu do forum, postaci zadnej tez tam nie mam... Yumi tez tam na razie nie gra...
(Ale wiedz ze zawsze bedziesz mile widziany w GangBang ;P )
ale ja nie powiedzialem ze oni sa razem tylko ze razem z nimi sie rozwijalem wink

na slubie tez bylem al;e jakos tydzien po ich slubie przestalem grac...mel spalila laptopa to teraz tez nie gra XP i dzisiaj wyjezdza z lodzi do poznania ale i tak predko nie bedzie pewnie na RO wink ...ehhh narobila mi sie ochota na RO a jeszcze sie nic nie uczylem d poczatku roku akademickiego crying i jak tu sie cieszyc zyciem studenta xd xp domokun

edit: co to ma niby byc gang bang razz P?
bo mnie sie rolleyes nie powiem jak kojarzy razz P
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:25 am

*pryt*

ninja

janachwile..

Madvillain - [Madvillainy #05] Raid [2:30]

opcy

Vykk

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:30 am

opcy
*pryt*

ninja

janachwile..

sithowe nasienie jak ja cie dawno nie dziwalem wink
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:39 am

Yooo kosmodromy i inne pokemoney ninja

Baliaur

opcy

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:48 am

Vykk
opcy
*pryt*

ninja

janachwile..

to tak jak ja ciebie rebeliancka szumowino.. mrgreen
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:52 am

opcy
Vykk
opcy
*pryt*

ninja

janachwile..

to tak jak ja ciebie rebeliancka szumowino.. mrgreen
looknij gdzies strone wstecz to sie wyjkasni dlaczego wink

Vykk

Czarny

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 5:56 am

Baliaur
Yooo kosmodromy i inne pokemoney ninja
Witaj seledynowy inhalatorze
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 26373 26374 26375 26376 26377 26378 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games