|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:35 am
Vykk Aidanna widze, ze stara ekipa powraca powoli whee Witam Vykka i cala reszte 3nodding hej Aid... powiedzcie ludzie co sie zmienilo od sycznia bo widze ze poza ogolna inflacja tec oc nieco przybylo wink nowa edycja profilu... nowe gry.. hmm... czy cos jeszcze wartego uwagi... raczej nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:39 am
Cremmy Czuje sie taki... taki... ignorowanyyyy crying Nie czuj sie razz P... BTW jak tam RO? tez ostatnio zaniedbalem..biedny kdr jak oni wszyscy sobie beze mnie radza xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:42 am
Aidanna Vykk Aidanna widze, ze stara ekipa powraca powoli whee Witam Vykka i cala reszte 3nodding hej Aid... powiedzcie ludzie co sie zmienilo od sycznia bo widze ze poza ogolna inflacja tec oc nieco przybylo wink nowa edycja profilu... nowe gry.. hmm... czy cos jeszcze wartego uwagi... raczej nie itemki i lisciki...oj brakuje brakuje...no i te ciagle braki goldow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:42 am
Vykk Cremmy Czuje sie taki... taki... ignorowanyyyy crying Nie czuj sie razz P... BTW jak tam RO? tez ostatnio zaniedbalem..biedny kdr jak oni wszyscy sobie beze mnie radza xd xp blaugh Hmm.. Bratnia dusza? to ty grasz w ro? XD Jesli tak.. to wiesz ze na kdr byl wipe? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:46 am
Cremmy Vykk Cremmy Czuje sie taki... taki... ignorowanyyyy crying Nie czuj sie razz P... BTW jak tam RO? tez ostatnio zaniedbalem..biedny kdr jak oni wszyscy sobie beze mnie radza xd xp blaugh Hmm.. Bratnia dusza? to ty grasz w ro? XD Jesli tak.. to wiesz ze na kdr byl wipe? rofl no nawt przed wipem bylem w Black rose...ale po wipe zostalem wolnym strzelcem do czasu 2nd joba potem mialem sie orzejrzec ale tak wyszlo ze nowy system zalozylem i mam tylko 500mega ostatnimi czasy na dysku wiec musze cos usunac i zainstalowac RO...ale rozegram sie na nowo dopiero po kolokwiach ktore mam za ok 2 3 tygodnie bo inaczej odpadne w pierwszym rzedzie studentow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:50 am
Vykk no nawt przed wipem bylem w Black rose...ale po wipe zostalem wolnym strzelcem do czasu 2nd joba potem mialem sie orzejrzec ale tak wyszlo ze nowy system zalozylem i mam tylko 500mega ostatnimi czasy na dysku wiec musze cos usunac i zainstalowac RO...ale rozegram sie na nowo dopiero po kolokwiach ktore mam za ok 2 3 tygodnie bo inaczej odpadne w pierwszym rzedzie studentow razz Aaaaa, juz pamietam razz Heh... brak czasu to jest to co mnie tez teraz zabija _^_ A nawet lagi.. Brrr....Byle do wakacji (i kolejnego wajpa _^_") Btw. wiesz ze wipe byl jak mialem 98 lvl ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 4:55 am
Cremmy Aaaaa, juz pamietam razz Heh... brak czasu to jest to co mnie tez teraz zabija _^_ A nawet lagi.. Brrr....Byle do wakacji (i kolejnego wajpa _^_") Btw. wiesz ze wipe byl jak mialem 98 lvl ? mrgreen no ja wlasnie mialem 50joba XP po wipie zaraz nabilem ok 30lvlu a potem jakos tak wyszlo ze mel z hee poszli do przodu a mi RO osunelo sie na bok ale mowie od polowy liostopada lblo pod koniec wracam(mam nadizeje ze czynnie) i moze znow swietnosc odzyskam...a jak tam teraz BR wyglada wink ?? PS. gdzie mozna znalezc archiwum komiksow na gaii bo tez dobrze by bylo nadrobic historyczne zaleglosci 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:08 am
Stwierdzenie "Mel i Hee" jest bledne bo ze soba zerwali i Mel wziela slub z kims innym ;3 Jak wyglada BR to nie wiem, nie mam juz dostepu do forum, postaci zadnej tez tam nie mam... Yumi tez tam na razie nie gra... (Ale wiedz ze zawsze bedziesz mile widziany w GangBang ;P )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:21 am
Cremmy Stwierdzenie "Mel i Hee" jest bledne bo ze soba zerwali i Mel wziela slub z kims innym ;3 Jak wyglada BR to nie wiem, nie mam juz dostepu do forum, postaci zadnej tez tam nie mam... Yumi tez tam na razie nie gra... (Ale wiedz ze zawsze bedziesz mile widziany w GangBang ;P ) ale ja nie powiedzialem ze oni sa razem tylko ze razem z nimi sie rozwijalem wink na slubie tez bylem al;e jakos tydzien po ich slubie przestalem grac...mel spalila laptopa to teraz tez nie gra XP i dzisiaj wyjezdza z lodzi do poznania ale i tak predko nie bedzie pewnie na RO wink ...ehhh narobila mi sie ochota na RO a jeszcze sie nic nie uczylem d poczatku roku akademickiego crying i jak tu sie cieszyc zyciem studenta xd xp domokun edit: co to ma niby byc gang bang razz P? bo mnie sie rolleyes nie powiem jak kojarzy razz P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:25 am
*pryt*
ninja
janachwile..
Madvillain - [Madvillainy #05] Raid [2:30]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:30 am
opcy *pryt* ninja janachwile.. Madvillain - [Madvillainy #05] Raid [2:30]sithowe nasienie jak ja cie dawno nie dziwalem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:39 am
Yooo kosmodromy i inne pokemoney ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:48 am
Vykk opcy *pryt* ninja janachwile.. Madvillain - [Madvillainy #05] Raid [2:30]sithowe nasienie jak ja cie dawno nie dziwalem wink to tak jak ja ciebie rebeliancka szumowino.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 22, 2006 5:52 am
opcy Vykk opcy *pryt* ninja janachwile.. Madvillain - [Madvillainy #05] Raid [2:30]sithowe nasienie jak ja cie dawno nie dziwalem wink to tak jak ja ciebie rebeliancka szumowino.. mrgreen looknij gdzies strone wstecz to sie wyjkasni dlaczego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|