|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:05 am
Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:08 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dna uszko powiedz ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:11 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dna uszko powiedz ;D dobra ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:12 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dphew... ;p xD jak tam chcesz xD *łaskocze piórkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:13 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dna uszko powiedz ;D dobra ;D *dziuga go* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:13 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dphew... ;p xD jak tam chcesz xD *łaskocze piórkiem* weś ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:16 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dphew... ;p xD jak tam chcesz xD *łaskocze piórkiem* weś ;D zgniatasz nas gonk emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:18 am
nie, ja tylko przytulam> ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:18 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi- grozba rowniez skuteczna ;D
Aid- wstydze sie powiedziec ;Dphew... ;p xD jak tam chcesz xD *łaskocze piórkiem* weś ;D zgniatasz nas gonk emo umrzemy zgniecione pod bluza Lavy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:21 am
Lavagetas_heqetai nie, ja tylko przytulam> ;] TULIMY!!! gonk przypominaja mi sie teletubisie co je ogladalam we wtorek rano gonk okropne to jest gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:22 am
Aidanna umrzemy zgniecione pod bluza Lavy gonk CZuje, ze jakies damy sa w opalach! ninja * wyskakuje jak super bohater i rozcina koszule * Nie bojcie sie moje piekne panie! Wasz ulubiony Zdzichu was uratował! * prezy sie * ------------ Witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:25 am
Rin_Youkai Aidanna umrzemy zgniecione pod bluza Lavy gonk CZuje, ze jakies damy sa w opalach! ninja * wyskakuje jak super bohater i rozcina koszule * Nie bojcie sie moje piekne panie! Wasz ulubiony Zdzichu was uratował! * prezy sie * ------------ Witam 3nodding Zdichu... Rinnus?? masz rozdwojenie jazni?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:27 am
Aidanna Lavagetas_heqetai nie, ja tylko przytulam> ;] TULIMY!!! gonk przypominaja mi sie teletubisie co je ogladalam we wtorek rano gonk okropne to jest gonk teletubisie sa straszne scream , demoralizują dzieci ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:27 am
Aidanna Zdichu... Rinnus?? masz rozdwojenie jazni?? xd ... a mozesz mi tego nie wytykac. confused rofl mrgreen Jak ty mi sie odwdzieczasz za uratowanie zycia ??? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|