|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:45 am
Lavagetas_heqetai Aidanna *obejmuje go lakami i nogami* mis koala jestem xd ale nie dostaniesz zawału jak tobą potrzasne? ;Draczej nie xD a co ty mnie tak podszypujesz? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:45 am
Lavagetas_heqetai ariellechan *patrzy* ale Lavagetas ma wielką koszulę xd zapraszam ;] hmm xd dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:46 am
Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai kurcze wszystko tam w porzadku? ;Do tak *tez sie tuli* xD Aid ^^ no to już jutro! nas już jest dwie (kolezanka sie zgodzila) no to bedzie zadyma xD od poniedzialku zaczne xD *miziu miziu Lave* duuupaaaa -,- rozmyśliła się perdoła jedna T^T *odmac lave xD* how dare she!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:47 am
ariellechan Lavagetas_heqetai ariellechan *patrzy* ale Lavagetas ma wielką koszulę xd zapraszam ;] hmm xd dobra *popycha Aye i sama sie przesowa robiac miejsce* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:48 am
;]
Aid- ja probuje cie utrzymac tylko ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:50 am
yeahhh.... -,- Lav *czerwieni sie* xd *szturch w boczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:51 am
Lavagetas_heqetai ;]
Aid- ja probuje cie utrzymac tylko ;D ty to juz harem masz pod ta koszulka *buzi tu i tam* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:52 am
Ntsumi_Aya Lav *czerwieni sie* xd *szturch w boczek* au... bo cie upuszcze ;D Aid- no jak sie patrzy ;D a te 'tu i tam' to gdzie? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:55 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lav *czerwieni sie* xd *szturch w boczek* au... bo cie upuszcze ;D Aid- no jak sie patrzy ;D a te 'tu i tam' to gdzie? ;] tam gdzie lubisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:57 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lav *czerwieni sie* xd *szturch w boczek* au... bo cie upuszcze ;D Aid- no jak sie patrzy ;D a te 'tu i tam' to gdzie? ;] co za groźba * wczepia się ząbkami (delikatnie, ale skutecznie) xD * *szturch szturch blaugh * whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:00 am
żeby to od dziś ^^ (lata praktyki xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:00 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lav *czerwieni sie* xd *szturch w boczek* au... bo cie upuszcze ;D Aid- no jak sie patrzy ;D a te 'tu i tam' to gdzie? ;] tam gdzie lubisz xd to juz wiem czemu tam mi tak zawiewa, awet nie zauwazylem kiedy sie dobrałaś ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:02 am
Ntsumi_Aya żeby to od dziś ^^ (lata praktyki xD) widać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 11:02 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lav *czerwieni sie* xd *szturch w boczek* au... bo cie upuszcze ;D Aid- no jak sie patrzy ;D a te 'tu i tam' to gdzie? ;] tam gdzie lubisz xd to juz wiem czemu tam mi tak zawiewa, awet nie zauwazylem kiedy sie dobrałaś ;DDD czyli gdzie? hmm ;D ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|