|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:32 am
Sei chan Co tam sie slychac question Bo ja jak narazie mam przerwe w nauce anatomii gonk Ja przed chwilą wróciłam z cemntarza, musiałam tam posprzątać, te żołędzie po nocach będa mi się sniły chyba eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:34 am
Miyu_av_Isfolket Ja przed chwilą wróciłam z cemntarza, musiałam tam posprzątać, te żołędzie po nocach będa mi się sniły chyba eek Naszczescie nie musze sie sprzataniem grubu zajmowac xd Aid ty sie do matury uczysz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:38 am
Sei chan Miyu_av_Isfolket Ja przed chwilą wróciłam z cemntarza, musiałam tam posprzątać, te żołędzie po nocach będa mi się sniły chyba eek Naszczescie nie musze sie sprzataniem grubu zajmowac xd Aid ty sie do matury uczysz?? niet... jeszcze rok do matury whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:39 am
Aidanna niet... jeszcze rok do matury whee aaa xd hmm to po co ci znajomosc mapy polski eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:42 am
Sei chan Aidanna niet... jeszcze rok do matury whee aaa xd hmm to po co ci znajomosc mapy polski eek sprawdzian mam talk2hand *zaczyna wlazic na Lave*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:44 am
Sei chan Miyu_av_Isfolket Ja przed chwilą wróciłam z cemntarza, musiałam tam posprzątać, te żołędzie po nocach będa mi się sniły chyba eek Naszczescie nie musze sie sprzataniem grubu zajmowac xd Niestety ja musze emo brrr jeszcze pełno pająków crying eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:45 am
Aidanna Sei chan Aidanna niet... jeszcze rok do matury whee aaa xd hmm to po co ci znajomosc mapy polski eek sprawdzian mam talk2hand *zaczyna wlazic na Lave*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:47 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Sei chan Aidanna niet... jeszcze rok do matury whee aaa xd hmm to po co ci znajomosc mapy polski eek sprawdzian mam talk2hand *zaczyna wlazic na Lave* *laduje ogon mu pod koszulke* jak mozesz ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:49 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Sei chan Aidanna niet... jeszcze rok do matury whee aaa xd hmm to po co ci znajomosc mapy polski eek sprawdzian mam talk2hand *zaczyna wlazic na Lave* *laduje ogon mu pod koszulke* jak mozesz ;D no tak ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 8:51 am