|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:30 pm
Lethiel Ryuukei oshii ledwo godzine mnei tu nie bylo a wy juz sobie orgietki urzadzacie:>? *taplu taplu* 4laugh O.o *zaslania sie* no cos ty redface
*chlap ja szlamem* >.> kochana ja nie chce wiedziec z czego ten szlam jest zrobiony w koncu to Lava mrgreen heart
:* 4962. Zabili Mi Żółwia - [Uczucia w Promocji #02] King-Kong
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:31 pm
Ryuukei oshii Lethiel Ryuukei oshii ledwo godzine mnei tu nie bylo a wy juz sobie orgietki urzadzacie:>? *taplu taplu* 4laugh O.o *zaslania sie* no cos ty redface
*chlap ja szlamem* >.> kochana ja nie chce wiedziec z czego ten szlam jest zrobiony w koncu to Lava mrgreen heart
:* 4962. Zabili Mi Żółwia - [Uczucia w Promocji #02] King-Kong doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:33 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *taplu w szlamie* wheeee x3 *pac go szlamem* ;Dnow that's odd O_o *cofa sie* odd? phi! have you ever seen The Terminator? ;DDDD ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:34 pm
Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:35 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *taplu w szlamie* wheeee x3 *pac go szlamem* ;Dnow that's odd O_o *cofa sie* odd? phi! have you ever seen The Terminator? ;DDDD ;]O.o ojej redface xD gdzie mi z tym sluzem ! *podskakuje strzepujac z siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:36 pm
Ryuukei oshii Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart uwazajcie- to cenny materiał jest ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:37 pm
Ryuukei oshii Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart *rozmasowuje jej na piersiach* rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:37 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart uwazajcie- to cenny materiał jest ;D ty masz go pod dostatkiem rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:38 pm
Lethiel ojej redface xD gdzie mi z tym sluzem ! *podskakuje strzepujac z siebie* to nie ja ;D
Twist- ty nie badz taka hej do przodu bo jak cie oblepie to sie nie wydostaniesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:40 pm
Lethiel Ryuukei oshii Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart *rozmasowuje jej na piersiach* rofl heart <ślini sie> O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:41 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel ojej redface xD gdzie mi z tym sluzem ! *podskakuje strzepujac z siebie* to nie ja ;D
Twist- ty nie badz taka hej do przodu bo jak cie oblepie to sie nie wydostaniesz XDfujciu ! xD *wypych wypych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:42 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Ryuukei oshii Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart *rozmasowuje jej na piersiach* rofl heart <ślini sie> O.O *mierzy mu cisnienie* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:44 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Ryuukei oshii Lethiel doprawdy ? *obmaz zamaz ja szlamem* mrgreen *wciera jej sluz we wlosy* mrgreen heart *rozmasowuje jej na piersiach* rofl heart <ślini sie> O.O *mierzy mu cisnienie* xD <...rośnie...XD>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:47 pm