|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:00 pm
Lethiel *nie moze sie opanowac chceci wsadzenia mu parasola w oko* O.o *podnosi sie i gapi w nie* mi parasol w oko? Oo Oo ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:01 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *nie moze sie opanowac chceci wsadzenia mu parasola w oko* O.o *podnosi sie i gapi w nie* mi parasol w oko? Oo Oo ;] sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:04 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *nie moze sie opanowac chceci wsadzenia mu parasola w oko* O.o *podnosi sie i gapi w nie* mi parasol w oko? Oo Oo ;] sad no no, bez takich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:06 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *nie moze sie opanowac chceci wsadzenia mu parasola w oko* O.o *podnosi sie i gapi w nie* mi parasol w oko? Oo Oo ;] sad no no, bez takich *wtula lepek w sluz* nio nie zrobil bys mi przeciez sad *podnosi lepek i gapiu w oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:08 pm
Lethiel *wtula lepek w sluz* nio nie zrobil bys mi przeciez sad *podnosi lepek i gapiu w oko* nu nie zrobiłbym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:15 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *wtula lepek w sluz* nio nie zrobil bys mi przeciez sad *podnosi lepek i gapiu w oko* nu nie zrobiłbym tak sie tylko upewniam mrgreen *poke w oko i skok za kanape* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:17 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *wtula lepek w sluz* nio nie zrobil bys mi przeciez sad *podnosi lepek i gapiu w oko* nu nie zrobiłbym tak sie tylko upewniam mrgreen *poke w oko i skok za kanape* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:18 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *wtula lepek w sluz* nio nie zrobil bys mi przeciez sad *podnosi lepek i gapiu w oko* nu nie zrobiłbym tak sie tylko upewniam mrgreen *poke w oko i skok za kanape* ninja O.o *wyglad zza kanapy* nu nie cierp ! to tak przyjacielsko bylo xD *przyczepia mu sie do nogi* .... ...... *zeslizg* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:21 pm
Lethiel O.o *wyglad zza kanapy* nu nie cierp ! to tak przyjacielsko bylo xD *przyczepia mu sie do nogi* .... ...... *zeslizg* O.o no no, niezla przyjazn ;PP ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:24 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o *wyglad zza kanapy* nu nie cierp ! to tak przyjacielsko bylo xD *przyczepia mu sie do nogi* .... ...... *zeslizg* O.o no no, niezla przyjazn ;PP ;]*taplu w szlamie* wheeee x3 *pac go szlamem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:27 pm
ledwo godzine mnei tu nie bylo a wy juz sobie orgietki urzadzacie:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:27 pm
Lethiel *taplu w szlamie* wheeee x3 *pac go szlamem* ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:28 pm
Ryuukei oshii ledwo godzine mnei tu nie bylo a wy juz sobie orgietki urzadzacie:>? *taplu taplu* 4laugh O.o *zaslania sie* no cos ty redface
*chlap ja szlamem* >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:29 pm
Ryuukei oshii ledwo godzine mnei tu nie bylo a wy juz sobie orgietki urzadzacie:>? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 1:30 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *taplu w szlamie* wheeee x3 *pac go szlamem* ;Dnow that's odd O_o *cofa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|