|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:32 pm
Lethiel oliviana Lethiel oliviana chwileczkę.... czy moge potwierdzic na podstawie waszego zachowania, ze to spisek przeciwko mnie? nawet sobie nie zdajesz sprawy od jak dawna to planowalysmy D: zabijecie mnie? naaah.. za duzo paprania sie ze zwłokami czyli moge sie czuc bezpieczna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:35 pm
oliviana czyli moge sie czuc bezpieczna? jak sobie chcesz
# The Mahones - [Irish Punk Drinking Songs Compilation #01] Drunken lazy b*****d [3:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:39 pm
Lethiel Gosza Lethiel jou ziooom *ziomalskie poke go w oczodol* Yo Siorka xD coze? 62. Hunter - [MedeiS #02] Fantasmagoria [4:50] hahaha dostalem 2 plytki Huntera biggrin biggrin !! krzywdzisz mnie >.>
moni.. ja chyba tez.. mruu znalazlam dungeona xD
EDIT: stop sejing dat ol de tajm ad giw mi ol jor ajtems ;> czym??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:40 pm
haksssss bulp bulp (czyt. witam ;])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:43 pm
Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) witam duchownego ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:44 pm
Gosza Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) witam duchownego ;] mow mi wujaszek inkwizytor ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:45 pm
Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) lavek ! *skok na niego* *zeslizg* O.o *taplu taplu* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:46 pm
Lavagetas_heqetai Gosza Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) witam duchownego ;] mow mi wujaszek inkwizytor ;] mhh mow mi babcia klozetowa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:47 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) lavek ! *skok na niego* *zeslizg* O.o *taplu taplu* 4laugh czesc słodka ;D
Gosza- moze byc WCgrandma? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:49 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) lavek ! *skok na niego* *zeslizg* O.o *taplu taplu* 4laugh czesc słodka ;D
Gosza- moze byc WCgrandma? ;]jes, siur xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:54 pm
Być Siur albo nie być Siur... o to jest Siur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:55 pm
Ide siur nara siur i cya tomorrow siur neutral nara nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:57 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai haksssss bulp bulp (czyt. witam ;]) lavek ! *skok na niego* *zeslizg* O.o *taplu taplu* 4laugh czesc słodka ;D
Gosza- moze byc WCgrandma? ;]*nie moze sie opanowac chceci wsadzenia mu parasola w oko* O.o *podnosi sie i gapi w nie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 12:57 pm
Gosza Być Siur albo nie być Siur... o to jest Siur no jak nie ma siur to ma sie chora prostate ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|