|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:38 am
Aidanna ariellechan Rin_Youkai Yyyyy... majtki Ci widac... xd a to wiem. Szukam sponsora bo narazie latam w samych majtasach i w tyłek mi trochę wieje. domokun xp hemerojdow dostaniesz! Już się ubrałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:39 am
Rin_Youkai Aidanna ale oni wlarza Ci do kibla i patrza czy nie palisz.... a do szkoly bede chyba zekac z godzine zanim sprawdza legitki wszystkim confused ... do kabiny nikt Ci nie wejdzie wink / U nas było takie wyligitymowywanie i szybko szlo smile --> wiem, jestem inna i mi doslownie w szkole nigdy by nic nie przeszkadzalo O_O'''' ja mam porabana szkole... w gim nic mi nie przeszkadzalo... ale teraz... na starosc zaczynam zrzedzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:43 am
Aidanna oliviana JAK JA NIENAWIDZE GIERTYCHA, AAA! my przez niego mamy wiezienie ze szkoly............ gonk w reklamie zrobil punkow i metali jako cpunow i cholote, ale skina ani dresa nie ma ani jednego scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:43 am
cool
Cannibal Ox - [The Cold Vein #01] Iron Galaxy [5:56]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:44 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna ale oni wlarza Ci do kibla i patrza czy nie palisz.... a do szkoly bede chyba zekac z godzine zanim sprawdza legitki wszystkim confused ... do kabiny nikt Ci nie wejdzie wink / U nas było takie wyligitymowywanie i szybko szlo smile --> wiem, jestem inna i mi doslownie w szkole nigdy by nic nie przeszkadzalo O_O'''' ja mam porabana szkole... w gim nic mi nie przeszkadzalo... ale teraz... na starosc zaczynam zrzedzic xd u nas jest spoko smile nikt sie do niczego nie pluje, nikt nikogo nie zaczepia , niema nigdy awantur, potyczek, z nauczycielami zawsze da sie dogadac ;] No... tylko czasem ta fala uderzeniowa na schodach... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:48 am
Moje gim. normalne jest xd Chociaż niektórzy to taborety to ogólnie spokko szkoła whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:51 am
opcy cool Cannibal Ox - [The Cold Vein #01] Iron Galaxy [5:56] witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 19, 2006 8:56 am
oliviana Aidanna oliviana JAK JA NIENAWIDZE GIERTYCHA, AAA! my przez niego mamy wiezienie ze szkoly............ gonk w reklamie zrobil punkow i metali jako cpunow i cholote, ale skina ani dresa nie ma ani jednego scream reklamy nie widzialam... ale chamskie to... to jest dyskryminacja domokun ide sie uczyc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|