|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:00 pm
Baliaur Lethiel *wtajniacza sie na nia niespodzoiewanie* ninja jee, dwoch tajniakow na pokladzie ninja ciiii.. nie zdradz naszych pozyci ninja xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:13 pm
co sie cieszysz ? *poke w afro* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:15 pm
Lethiel co sie cieszysz ? *poke w afro* smile poke pod sukieneczke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:18 pm
BeeWolf Lethiel co sie cieszysz ? *poke w afro* smile poke pod sukieneczke. *poke w ..eee... kota* *mrug niewinnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:21 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel co sie cieszysz ? *poke w afro* smile poke pod sukieneczke. *poke w ..eee... kota* *mrug niewinnie* >Hadzia< >Wyciaga Katane< >ciach ciach< ... >Krzyczy< ... bierz ja kocie ninja ... >modli sie do swojego boszka< >przyzywa białego kota samuraja<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:25 pm
BeeWolf >Hadzia< >Wyciaga Katane< >ciach ciach< ... >Krzyczy< ... bierz ja kocie ninja ... >modli sie do swojego boszka< >przyzywa białego kota samuraja< *patrzy na kota samuraja* ^^ *drapie go za uszkiem i po brzuszku* a kto jest takim slicznym samurajem ? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:30 pm
Lethiel BeeWolf >Hadzia< >Wyciaga Katane< >ciach ciach< ... >Krzyczy< ... bierz ja kocie ninja ... >modli sie do swojego boszka< >przyzywa białego kota samuraja< *patrzy na kota samuraja* ^^ *drapie go za uszkiem i po brzuszku* a kto jest takim slicznym samurajem ? :3 >Czarny kot czuje sie zazdrowny< Haaaaaaaaaaaaaaaa... >Wskakuje na nia jak nietoperz i wplatuje sie we włosy< A masz ... ty taka o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:34 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf >Hadzia< >Wyciaga Katane< >ciach ciach< ... >Krzyczy< ... bierz ja kocie ninja ... >modli sie do swojego boszka< >przyzywa białego kota samuraja< *patrzy na kota samuraja* ^^ *drapie go za uszkiem i po brzuszku* a kto jest takim slicznym samurajem ? :3 >Czarny kot czuje sie zazdrowny< Haaaaaaaaaaaaaaaa... >Wskakuje na nia jak nietoperz i wplatuje sie we włosy< A masz ... ty taka o ... *siega do wlosow* oh jej.. jak ty sie slodko bawisz :3 *podaje koci przysmak* a ciii ciii ciii.. >w< xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:40 pm
Lethiel *siega do wlosow* oh jej.. jak ty sie slodko bawisz :3 *podaje koci przysmak* a ciii ciii ciii.. >w< xD Hsy , ... > kot ja drapie i ucieka,< >koty formuja szyk obronny<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:42 pm
BeeWolf Lethiel *siega do wlosow* oh jej.. jak ty sie slodko bawisz :3 *podaje koci przysmak* a ciii ciii ciii.. >w< xD Hsy , ... > kot ja drapie i ucieka,< >koty formuja szyk obronny< to ja ide wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:44 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel *siega do wlosow* oh jej.. jak ty sie slodko bawisz :3 *podaje koci przysmak* a ciii ciii ciii.. >w< xD Hsy , ... > kot ja drapie i ucieka,< >koty formuja szyk obronny< to ja ide wink >koty skacza na jej łydke< gryz gryz ... ha ha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 12:47 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel *siega do wlosow* oh jej.. jak ty sie slodko bawisz :3 *podaje koci przysmak* a ciii ciii ciii.. >w< xD Hsy , ... > kot ja drapie i ucieka,< >koty formuja szyk obronny< to ja ide wink >koty skacza na jej łydke< gryz gryz ... ha ha ... *zatrzymala sie* *glask glask kotki* ^^ heart
...nudzi mi sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 1:30 pm
Lethiel *zatrzymala sie* *glask glask kotki* ^^ heart
...nudzi mi sie...
to sie rozbierz i ubrania popinuj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 1:34 pm
BeeWolf Lethiel *zatrzymala sie* *glask glask kotki* ^^ heart
...nudzi mi sie...
to sie rozbierz i ubrania popinuj. ninja bardzo sluszna koncepcja *i juz go nie ma* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|