|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:08 am
Irinn Rin_Youkai Irinn kurcze... napisze ktos za mnie wypracowanie na wok? XD a na jaki temat ? - choc i tak nie pomoge, bo sprawy humanistyczne omijaja mnie, a ja je ninja cos o zwyczajach domu rodzinnego ktore chce przeniesc w dorosle zycie XD o! to nawet fajny temat :] Rodzyn: starzejesz sie ;P Republika - Raz Na Milion Lat.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:10 am
Rin_Youkai BeeWolf osz ty, małpo ... jak mogłaś, ... no trudno nie dowiesz sie jak sie skonczyła ta czesc, jak rozwikłali zagadki jakie nowe sie fantastyczne historie pojawiły smile >.> <.< < zerk na ksiazke > no ja wiem, wiem ... ale zawsze wieczorem musze sie z czegos uczyc - bo w czasie dnia jestem zbyt leniwa == - a w trakcie nauki zasypiam, wiec zostaje jedynie weekend >_> hmmm w ten piatek na pewno sie za nia zabiore 3nodding whee Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:10 am
Rin_Youkai Irinn Rin_Youkai Irinn kurcze... napisze ktos za mnie wypracowanie na wok? XD a na jaki temat ? - choc i tak nie pomoge, bo sprawy humanistyczne omijaja mnie, a ja je ninja cos o zwyczajach domu rodzinnego ktore chce przeniesc w dorosle zycie XD o! to nawet fajny temat :] Rodzyn: starzejesz sie ;P przynamniej bede mogla wymuszac miejsca siedzace w autobusie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:12 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf osz ty, małpo ... jak mogłaś, ... no trudno nie dowiesz sie jak sie skonczyła ta czesc, jak rozwikłali zagadki jakie nowe sie fantastyczne historie pojawiły smile >.> <.< < zerk na ksiazke > no ja wiem, wiem ... ale zawsze wieczorem musze sie z czegos uczyc - bo w czasie dnia jestem zbyt leniwa == - a w trakcie nauki zasypiam, wiec zostaje jedynie weekend >_> hmmm w ten piatek na pewno sie za nia zabiore 3nodding whee Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz... a ja wiem... nie jem... cwicze... stres... szkola... mama mowi, ze rosne... ja mowie co innego, ale nie powiem co ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:13 am
BeeWolf Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz... emo emo emo to ja lepiej nie bede szla na polityka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:15 am
Rin_Youkai BeeWolf Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz... emo emo emo to ja lepiej nie bede szla na polityka XD ty na polityka , no ,... daj zdiecie to ocenimy czy ci dobrze z łocek patrzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:18 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz... emo emo emo to ja lepiej nie bede szla na polityka XD ty na polityka , no ,... daj zdiecie to ocenimy czy ci dobrze z łocek patrzy. jak sobie wymyslil, zeby dostac zdjecie Rin ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:26 am
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz... emo emo emo to ja lepiej nie bede szla na polityka XD ty na polityka , no ,... daj zdiecie to ocenimy czy ci dobrze z łocek patrzy. troche staromodne ;P innego nie mam XD z/w - jade do sklepu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:27 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf Tak pewno, obiecujesz tylko smile ... Czyta sobie "Kamień łez" Aid a co ty robisz... emo emo emo to ja lepiej nie bede szla na polityka XD ty na polityka , no ,... daj zdiecie to ocenimy czy ci dobrze z łocek patrzy. troche staromodne ;P innego nie mam XD z/w - jade do sklepu 3nodding pieknie wyszlas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:30 am
Aidanna ak sobie wymyslil, zeby dostac zdjecie Rin ninja karzda technika jest dobra byle legalna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:31 am
bardzo ładne, ale jakos smutno wyszłas. PaPa kłamczuchu.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:40 am
mogl mi dysk wypasc... moze mam stenoze ledzwiowa... albo inne jakies przypadki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 11:06 am
Aidanna mogl mi dysk wypasc... moze mam stenoze ledzwiowa... albo inne jakies przypadki gonk trzeba zrobic nakucie lędzwiowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 11:17 am
BeeWolf Aidanna mogl mi dysk wypasc... moze mam stenoze ledzwiowa... albo inne jakies przypadki gonk trzeba zrobic nakucie lędzwiowe. ale to boli! nie chce gonk samo przejdzie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 16, 2006 11:42 am
Aidanna BeeWolf Aidanna mogl mi dysk wypasc... moze mam stenoze ledzwiowa... albo inne jakies przypadki gonk trzeba zrobic nakucie lędzwiowe. ale to boli! nie chce gonk samo przejdzie crying E tam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|