|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:28 am
obiad ide zjesc.. zjesc ide.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:28 am
opcy renge_karen utada hikaru - hikari {kingdom hearts theme} [5:03]
witaj tatku opcy ^^tatku? ninja haha ^^ a tak tatku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:33 am
Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:35 am
opcy obiad ide zjesc.. zjesc ide.. surprised ja juz jadlam pierwsze danie czyli jak co niedziele rosol pyszny wyszedl dzisiaj ^^ a teraz czekam na drugie danie ciekawe co bedzie ale na pewno cos pysznego maniam =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:37 am
Cremmy Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme* *gapi sie na niego*
na pomoc ose mam w domu i ona mnie przed chwila zaatakowala!!! niech ktos przyjdzie i ja zabije chlip...
*macha lapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:43 am
renge_karen opcy renge_karen utada hikaru - hikari {kingdom hearts theme} [5:03]
witaj tatku opcy ^^tatku? ninja haha ^^ a tak tatku ^^aledalczego tatku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:43 am
renge_karen Cremmy Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme* *gapi sie na niego*
na pomoc ose mam w domu i ona mnie przed chwila zaatakowala!!! niech ktos przyjdzie i ja zabije chlip...
*macha lapkami*
*wstaje z podlogi i zabija osę* Prosze juz nie ma robala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:48 am
opcy renge_karen opcy renge_karen utada hikaru - hikari {kingdom hearts theme} [5:03]
witaj tatku opcy ^^tatku? ninja haha ^^ a tak tatku ^^aledalczego tatku? a niewiem jakos tak pasuje do ciebie ^^ tatku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:50 am
ariellechan renge_karen Cremmy Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme* *gapi sie na niego*
*macha lapkami*
*wstaje z podlogi i zabija osę* Prosze juz nie ma robala xd dzieki wielkie.... widze ze sobie kupilas okularki rozowe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:55 am
renge_karen ariellechan renge_karen Cremmy Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme* *gapi sie na niego*
*macha lapkami*
*wstaje z podlogi i zabija osę* Prosze juz nie ma robala xd dzieki wielkie.... widze ze sobie kupilas okularki rozowe XDokularki stare jak swiat whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:55 am
renge_karen Cremmy Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme* *gapi sie na niego*
*macha lapkami*
*Rzuca oscypkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 5:01 am
ariellechan renge_karen ariellechan renge_karen Cremmy Srututu~! *Wbiega i rzuca sie na lapme* *gapi sie na niego*
*macha lapkami*
*wstaje z podlogi i zabija osę* Prosze juz nie ma robala xd dzieki wielkie.... widze ze sobie kupilas okularki rozowe XDokularki stare jak swiat whee wiem ale wczesniej ich nie mialas na nosie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|