|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:31 am
Normalnie radujmy sie "PointZero" został przezemnie namierzony, ale ten człowiek ... hura zgubił telefon, hura popsuł komuter hura ... jak on to zrobił.
Nieststy, chyba nie zagosci u nas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:34 am
BeeWolf wczoraj byłem o 22 w domu, wiec co ... ty ty .. A dziś HA mam wolne smile blaugh a po ilu kostkach, [...] ja sie usmiechne ? mrgreen oooo < glasku glasku> juz Ci nie bede nic wytykac XD a no pewno po 15 kostkach czekolady ;P < stara mu sie wepchnac do buzi kostki >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:35 am
BeeWolf Normalnie radujmy sie "PointZero" został przezemnie namierzony, ale ten człowiek ... hura zgubił telefon, hura popsuł komuter hura ... jak on to zrobił. Nieststy, chyba nie zagosci u nas. oO ojej... nieszczescia chodza jak widac parami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:46 am
BeeWolf Normalnie radujmy sie "PointZero" został przezemnie namierzony, ale ten człowiek ... hura zgubił telefon, hura popsuł komuter hura ... jak on to zrobił. Nieststy, chyba nie zagosci u nas. zdolny czlowiek... a co u niego slychac? nie, no... od razu fabryke czekolady postaw niech zaspokaja jednego klienta..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:48 am
Rin_Youkai oooo < glasku glasku> juz Ci nie bede nic wytykac XD a no pewno po 15 kostkach czekolady ;P < stara mu sie wepchnac do buzi kostki > Wcina czekolade... mniam... No i sie ciesze, ze koniec z wytykaniem... a jak tam ksiazka :> Setsuna Dragonclaw zdolny czlowiek... a co u niego slychac? chbya wporzadku... Studia studia... mrgreen Ja muwspułczuje kolejnego semestru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:49 am
Setsuna Dragonclaw BeeWolf Normalnie radujmy sie "PointZero" został przezemnie namierzony, ale ten człowiek ... hura zgubił telefon, hura popsuł komuter hura ... jak on to zrobił. Nieststy, chyba nie zagosci u nas. zdolny czlowiek... a co u niego slychac? nie, no... od razu fabryke czekolady postaw niech zaspokaja jednego klienta.. ninja hmm < zalatwia potrzebne papiery do wybudowania fabryki>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:51 am
BeeWolf Rin_Youkai oooo < glasku glasku> juz Ci nie bede nic wytykac XD a no pewno po 15 kostkach czekolady ;P < stara mu sie wepchnac do buzi kostki > Wcina czekolade... mniam... No i sie ciesze, ze koniec z wytykaniem... a jak tam ksiazka :> O_O ...YyyyyyyyyyyyyyYYYYYyyyy < chowa sie > calkiem zapomnialam! ale nie ma! dzis ja na pewno dokoncze, a przynajmniej sie postaram : > Ja musze leciec sprzatac XP Pa wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:54 am
Rin_Youkai O_O ...YyyyyyyyyyyyyyYYYYYyyyy < chowa sie > calkiem zapomnialam! ale nie ma! dzis ja na pewno dokoncze, a przynajmniej sie postaram : > Ja musze leciec sprzatac XP Pa wszystkim 3nodding ta dokonczysz 350 stron ... smile No uciekaj ładnie sprzatać pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:54 am
papatki Rinn...
a co on studiowal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:59 am
Setsuna Dragonclaw papatki Rinn... a co on studiowal? Pan 0 studiuje to co ja czyli prawo, tam gdzie ja czyli na WSHiP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 8:01 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw papatki Rinn... a co on studiowal? Pan 0 studiuje to co ja czyli prawo, tam gdzie ja czyli na WSHiP aha... ale zeby tyle czasu miec komputer zepsuty... : P ok mykam... trzeba sie czyms pozytecznym zajac : o papatki Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 8:04 am
Setsuna Dragonclaw BeeWolf Setsuna Dragonclaw papatki Rinn... a co on studiowal? Pan 0 studiuje to co ja czyli prawo, tam gdzie ja czyli na WSHiP aha... ale zeby tyle czasu miec komputer zepsuty... : P ok mykam... trzeba sie czyms pozytecznym zajac : o papatki Bee papa i chyba opujde w twe slady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 8:55 am
sprzatanie zakonczone ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 8:57 am
cierpliwosc poplaca 4laugh
zaczekalam na mame i zamiast jesc wczoajszy chelb dostalam swiezutki taki mniam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 8:58 am
Aidanna cierpliwosc poplaca 4laugh zaczekalam na mame i zamiast jesc wczoajszy chelb dostalam swiezutki taki mniam whee >_> <_< mrrrrrrrr , a chrupiacy byl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|