|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:18 am
ładnaś whee
btw - na ostatnim zdjęciu to chałupa była już chyba ogarnięta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:21 am
`Amelia` ładnaś whee
btw - na ostatnim zdjęciu to chałupa była już chyba ogarnięta xd no tak... to były juz resztki sprzątania... jeszcze tylko wyniesc smieci ;D a mama to zdziwiona była ze w tak dobrym stanie chałupe oddałam smile dziękuje ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:27 am
Kittka...
a masz jakies odwaznijesze zdjecia... cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:29 am
opcy Kittka... a masz jakies odwaznijesze zdjecia... cool heart nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:53 am
Dariia opcy Kittka... a masz jakies odwaznijesze zdjecia... cool heart nie? no coz.. przynajmniej sprobowalem.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 6:09 am
opcy Dariia opcy Kittka... a masz jakies odwaznijesze zdjecia... cool heart nie? no coz.. przynajmniej sprobowalem.. wink może kiedyś ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 6:12 am
no Kittka nam wyładniała wink Tylko żebys była CAŁA TY! biggrin a nie tylko buzinka wink
opcuchu, Ty rozpustniku! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 6:46 am
Terrorystka Frania no Kittka nam wyładniała wink Tylko żebys była CAŁA TY! biggrin a nie tylko buzinka wink
opcuchu, Ty rozpustniku! scream dziekujem :* w krotce moze cos dam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 8:07 am
Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 8:12 am
BlackFriend Znowu ja xD Zdjecie z...pazdziernika, czy listopada...cos w ten desen razz
 Wiem, że śmieszne xDDD 4laugh wyglądasz jak taka dziewczyna z mojej szkoły za którą nie przepadam... >.> no cóż... a ile masz lat? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 9:31 am
nie masz jeszcze osiemnastki... szkoda XD wink nie no fajne zdjecia, ale nie pij wiecej PEPSI MAX - przeciez tym sie zatrujesz! pij normalna PEPSI... a mieszkanie sprzatasz fachowo - mozesz zbic na tym fortune :] BlackFriend - pochodzisz z Alaski? XD no foto tez fajowe... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 9:40 am
Gagarin nie masz jeszcze osiemnastki... szkoda XD wink nie no fajne zdjecia, ale nie pij wiecej PEPSI MAX - przeciez tym sie zatrujesz! pij normalna PEPSI... a mieszkanie sprzatasz fachowo - mozesz zbic na tym fortune :] dziekowac ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 10:06 am