Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 261 262 263 264 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

r4id3n

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 2:47 pm

smrod kocich sikow > all ; x
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 7:24 am

Mimo, ze jest to stare i pewnie wszystkim znane : P (licze, ze jednak nie) to nadal bawi : D... pewnie to fake, ale co tam xD

Kasia (14):
Drogie Bravo! Piszę do Was bo mam duży problem.
Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda? Pomóżcie!

Karol (18 ):
Długo zastanawiałem się aby napisać ten list do Waszej Redakcji, ale sadze ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczynę Monikę , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczęli się kochać, ale ja się boje i przed tym "pierwszym razem" mam pytanie czy mój członek może utkwić w jej pochwie ?
I co mam zrobić i jak się zachować jeśli tak się stanie i nie będę mógł go wyjąć?

Olek (17):
Mój problem polega na tym ze po nocach śni mi sie ze uprawiam seks ze swoim młodszym bratem. Sen ten powtarza się dosyć czesto czy to oznacza ze jestem gejem?

Joanna (14):
Drogie BRAVO! Ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w życiu robiłam to z chłopakiem oralnie... on miał 23 lata... wszystko widziała moja starsza siostra, która wezwała policje i Konrada aresztowali. Po paru dniach wezwano mnie na komendę,dowiedziałam się,że Konrad, którego bardzo pokochałam jest jakimś ***** czy coś takiego... nie wiem co mam o tym myśleć... Co to znaczy ***** i czy mam z nim zerwać??

Basia (15):
Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!

r4id3n

Baliaur

PostPosted: Wed Dec 17, 2008 6:53 am

Odn tego drugiego to czytalam gdzies (chyba nawet we wprowadzeniu w nagrodach darwina...) ze moze sie takie cos zdarzyc, bardzo zadko, ale moze mrgreen rofl
I w niektorych przypadkach trzeba jechac do szpitala rofl

YARLY
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 9:47 am

Baliaur
Odn tego drugiego to czytalam gdzies (chyba nawet we wprowadzeniu w nagrodach darwina...) ze moze sie takie cos zdarzyc, bardzo zadko, ale moze mrgreen rofl
I w niektorych przypadkach trzeba jechac do szpitala rofl

YARLY

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

r4id3n

r4id3n

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 4:37 pm

Kurwa juz 19 grudnia i znowu nie ma sniegu ... az znowu sie wkurzam, bo na swieta bedzie dupny widok z okna, na czerstwa zaminowana psimi kupami trawe , nudne drzewa i blady asfalt : / eh...
PostPosted: Wed Dec 24, 2008 8:52 am

Dzis Mikolaj jest nie w sosie elf przeruchal mu gosposie w akcie zemsty dziad brodaty ruchal wszystkie inne skrzaty renifery oburzone bo ich tylki tez ruszone. Wszystkiego najlepszego ;D

r4id3n

r4id3n

PostPosted: Tue Jan 27, 2009 5:11 am

Stare, ale dobre xD
Dzień przed wizytacją w szkole pani mówi do dziewczynek:
-Dziewczynki, jak Jasiu powie coś głupiego to spuście główki i wyjdźcie. Dzień wizytacji, wizytatorka pyta Jasia:
-Jasiu co nowego budują w Warszawie?
Jasiu odpowiada:
-Jak to co? Burdel!
Dziewczynki spuszczają głowy i wychodzą.
Jasiu na to:
-Gdzie kurwy, dopiero fundamenty wylewają!

Środek nocy, z baru wychodzi nawalony facet i chce iść do domu, jednak nogi odmawiają mu posłuszeństwa. Pod barem stoi jedna taksówka, więc facet sprawdza swój portwel i wylicza że ma 15zł. Podchodzi więc do taksówkarza i pyta:
- Panie ile za kurs na Sienkiewicza?
- O tej porze to 20.
- A za 15 nie da rady?
- Za 15 nie opłaca mi się silnika odpalać.
- Panie niech Pan się zlituje, późno jest, zimno, ja jestem wcięty, do domu daleko.
- Facet spadaj i nie zawracaj mi głowy.
Więc nie było wyjścia facet poszedł na pieszo do domu. Następnego dnia idzie ten sam facet ulicą i widzi długą kolejkę taksówek a na samym końcu kolejki stoi ten niemiły taksówkarz. Facet podchodzi więc do pierwszej taksówki i mówi:
- Ile za kurs na Sienkiewicza?
- 20zł. - mówi taksiarz.
- Ja dam panu 50zł za kurs ale w czasie jazdy zrobi mi pan loda.
- Spadaj zboku bo zaraz ci dowale.
Facet podchodzi do 2 taksówki:
- 20zł. - mówi taksiarz.
- Ja dam panu 50zł za kurs ale w czasie jazdy zrobi mi pan loda.
- Spadaj zboku bo nie ręcze za siebie.
Facet podchodził do każdej taksówki i sytuacja powtarzyła się. Podchodzi do ostatniej taksówki - tej spod baru - i mówi do kierowcy:
- 20zł. - mówi taksówkarz.
- Ja dam panu 50zł za kurs ale pod warunkiem że ruszy pan powoli i pomacha do wszystkich swoich kolegów taksówkarzy.

Poszedł ślepy na grzyby. A, że nic nie widział, więc to co zebrał poznawał po smaku... Trafił na jednego grzyba, spróbował:
-Mm.. maślaczek.
I do koszyczka... Następny:
-Mm.. Borowik!
I do koszyczka... Idzie dalej, znalazł kolejnego. Próbuje:
-O fuj! Gówno! Dobrze, że nie wdepnąłem!
xDDDD

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Mon Mar 22, 2010 3:30 pm

nie no, kurwa, tak być nie może... chwilę człowieka nie ma, a z Meliny się jakaś gejowska potańcówka zrobiła.
ogarnąć się, natentychmiast!

Kukus

katemplujacy

Aged Lunatic

PostPosted: Mon Mar 22, 2010 11:33 pm

"Sir! Suck my d**k!"
PostPosted: Tue Mar 23, 2010 7:33 am

katemplujacy
"Sir! Suck my d**k!"
to se ne da.

Kukus

katemplujacy