|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:32 am
Twisted_Exile no tak ten zwierzecy magnetyzm xd ale chyba nawet teraz to nic nie da bo wsyscy sie porozjezdzali :/ twisted ale jeszcze ktos do flirtow zostal... blaugh wszyscy nie mogli powyjerzdzac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:34 am
Ozzwald Twisted_Exile no tak ten zwierzecy magnetyzm xd ale chyba nawet teraz to nic nie da bo wsyscy sie porozjezdzali :/ twisted ale jeszcze ktos do flirtow zostal... blaugh wszyscy nie mogli powyjerzdzac... no dobra nie wszyscy powyjezdzali ale sie mijaja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:35 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile no tak ten zwierzecy magnetyzm xd ale chyba nawet teraz to nic nie da bo wsyscy sie porozjezdzali :/ twisted ale jeszcze ktos do flirtow zostal... blaugh wszyscy nie mogli powyjerzdzac... no dobra nie wszyscy powyjezdzali ale sie mijaja mrgreen twisted czyli jak bede siedziec caly dzien... to powinienem trafic na kilka osob... a one jutro przyjda i beda dluzej siedziec... potem nastepni zobacza ze mamy tu znowu ruch... wiec tez sie przylacza... trzeba powoli napedzac ta machine...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:38 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile no tak ten zwierzecy magnetyzm xd ale chyba nawet teraz to nic nie da bo wsyscy sie porozjezdzali :/ twisted ale jeszcze ktos do flirtow zostal... blaugh wszyscy nie mogli powyjerzdzac... no dobra nie wszyscy powyjezdzali ale sie mijaja mrgreen twisted czyli jak bede siedziec caly dzien... to powinienem trafic na kilka osob... a one jutro przyjda i beda dluzej siedziec... potem nastepni zobacza ze mamy tu znowu ruch... wiec tez sie przylacza... trzeba powoli napedzac ta machine... nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:41 am
Twisted_Exile nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted moze nie az tak.. bo bede miec inne zajecia w przyszlym tyg. mam nadzieje... biggrin ale w tym moze troche posiedze... biggrin umiesz dobrze gotowac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:42 am
Ozzwald Twisted_Exile nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted moze nie az tak.. bo bede miec inne zajecia w przyszlym tyg. mam nadzieje... biggrin ale w tym moze troche posiedze... biggrin umiesz dobrze gotowac ? nie wnikam jakie zajecia blaugh czy dobrze srednio a czemu pytasz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:44 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted moze nie az tak.. bo bede miec inne zajecia w przyszlym tyg. mam nadzieje... biggrin ale w tym moze troche posiedze... biggrin umiesz dobrze gotowac ? nie wnikam jakie zajecia blaugh czy dobrze srednio a czemu pytasz? twisted moze chcesz wpasc mi ugotowac obiad blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:46 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted moze nie az tak.. bo bede miec inne zajecia w przyszlym tyg. mam nadzieje... biggrin ale w tym moze troche posiedze... biggrin umiesz dobrze gotowac ? nie wnikam jakie zajecia blaugh czy dobrze srednio a czemu pytasz? twisted moze chcesz wpasc mi ugotowac obiad blaugh wink pewnie juz wsiadam do ztm i jade do wawy nawet nie wiem gdzie mrgreen a sam nie mozesz zrobic mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:49 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted moze nie az tak.. bo bede miec inne zajecia w przyszlym tyg. mam nadzieje... biggrin ale w tym moze troche posiedze... biggrin umiesz dobrze gotowac ? nie wnikam jakie zajecia blaugh czy dobrze srednio a czemu pytasz? twisted moze chcesz wpasc mi ugotowac obiad blaugh wink pewnie juz wsiadam do ztm i jade do wawy nawet nie wiem gdzie mrgreen a sam nie mozesz zrobic mrgreen twisted dzisiaj robilem... ale musze jeszcze poltora tygodnia ciagnac... a ja umiem tylko pizze zrobic.. (calkowicie sam bez pol produktow) jejcznice, zagotowac wode na herbate, zrobic frytki, upiec kielbase w piecu, ugotowac parowki... no to tyle co potrafie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:51 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile nooooooooooooo....pewnie tak to znowu bedziesz siedzial na gai tak jak przed maturka mrgreen twisted moze nie az tak.. bo bede miec inne zajecia w przyszlym tyg. mam nadzieje... biggrin ale w tym moze troche posiedze... biggrin umiesz dobrze gotowac ? nie wnikam jakie zajecia blaugh czy dobrze srednio a czemu pytasz? twisted moze chcesz wpasc mi ugotowac obiad blaugh wink pewnie juz wsiadam do ztm i jade do wawy nawet nie wiem gdzie mrgreen a sam nie mozesz zrobic mrgreen twisted dzisiaj robilem... ale musze jeszcze poltora tygodnia ciagnac... a ja umiem tylko pizze zrobic.. (calkowicie sam bez pol produktow) jejcznice, zagotowac wode na herbate, zrobic frytki, upiec kielbase w piecu, ugotowac parowki... no to tyle co potrafie... blaugh to i tak duzo normalnie idealny material na meza xd to po co mialby ktos przyjezdzac i ci robic obiadek mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:53 am
Twisted_Exile to i tak duzo normalnie idealny material na meza xd to po co mialby ktos przyjezdzac i ci robic obiadek mrgreen twisted no dobra to byla tylko podpucha... 3nodding material na meza ze mnie kiepski... no chyba ze zona sprawi ze nie bede az tak leniwy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:55 am
Ozzwald Twisted_Exile to i tak duzo normalnie idealny material na meza xd to po co mialby ktos przyjezdzac i ci robic obiadek mrgreen twisted no dobra to byla tylko podpucha... 3nodding material na meza ze mnie kiepski... no chyba ze zona sprawi ze nie bede az tak leniwy... no pewnie cie pogoni walkiem mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:01 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile to i tak duzo normalnie idealny material na meza xd to po co mialby ktos przyjezdzac i ci robic obiadek mrgreen twisted no dobra to byla tylko podpucha... 3nodding material na meza ze mnie kiepski... no chyba ze zona sprawi ze nie bede az tak leniwy... no pewnie cie pogoni walkiem mrgreen twisted do mnie nie mozna z przemoca... bo jak wyjdzie mi na wprost z walkiem to poprostu dam sie bic... xp mnie sila nie da sie do niczego zmusic... miloscia tez nie... EDIT: no dobra moze miloscia da sie cos zdzialac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:05 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile to i tak duzo normalnie idealny material na meza xd to po co mialby ktos przyjezdzac i ci robic obiadek mrgreen twisted no dobra to byla tylko podpucha... 3nodding material na meza ze mnie kiepski... no chyba ze zona sprawi ze nie bede az tak leniwy... no pewnie cie pogoni walkiem mrgreen twisted do mnie nie mozna z przemoca... bo jak wyjdzie mi na wprost z walkiem to poprostu dam sie bic... xp mnie sila nie da sie do niczego zmusic... miloscia tez nie... EDIT: no dobra moze miloscia da sie cos zdzialac.... to jak ona ma cie zmusic do nie bycia leniwym question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 9:09 am
Twisted_Exile to jak ona ma cie zmusic do nie bycia leniwym question twisted wlasciwie sie nie da... jedyny jestem pracowity jesli trzeba zdjac jakiejs pani stanik... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|