|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:00 am
*rozglądu co oni sobie robią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:03 am
Autark *rozglądu co oni sobie robią* hej razz oni sobie, z tego co wiem, nic nie robią razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:05 am
Irinn Autark *rozglądu co oni sobie robią* hej razz oni sobie, z tego co wiem, nic nie robią razz hello smile ok jak nic to nic, wierze na słowo razz *włańcza piecyk w kąciku* zimnawo tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:08 am
Autark Irinn Autark *rozglądu co oni sobie robią* hej razz oni sobie, z tego co wiem, nic nie robią razz hello smile ok jak nic to nic, wierze na słowo razz *włańcza piecyk w kąciku* zimnawo tutaj no tak jakby troche... *wlazi na poduche i przykrywa sie kocem* i pomyśleć, że tak niedawno było lato... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:14 am
Irinn Autark Irinn Autark *rozglądu co oni sobie robią* hej razz oni sobie, z tego co wiem, nic nie robią razz hello smile ok jak nic to nic, wierze na słowo razz *włańcza piecyk w kąciku* zimnawo tutaj no tak jakby troche... *wlazi na poduche i przykrywa sie kocem* i pomyśleć, że tak niedawno było lato... gonk crying lato gonk crying *wczołgu pod jej kocyk* i złe ludziki nie chcą palić w nentralnym, złe ludziki *zbiera z uczu sopelki lodu i formuje kulke, rzuca nią w Irinn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:25 am
miłego dnia *myka na kolacje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:26 am
Autark miłego dnia *myka na kolacje* strasze ludzi... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:26 am
Autark Irinn Autark Irinn hej razz oni sobie, z tego co wiem, nic nie robią razz hello smile ok jak nic to nic, wierze na słowo razz *włańcza piecyk w kąciku* zimnawo tutaj no tak jakby troche... *wlazi na poduche i przykrywa sie kocem* i pomyśleć, że tak niedawno było lato... gonk crying lato gonk crying *wczołgu pod jej kocyk* i złe ludziki nie chcą palić w nentralnym, złe ludziki *zbiera z uczu sopelki lodu i formuje kulke, rzuca nią w Irinn* łaaaa *zakrywa sie kocykiem i zaczyna się trząść* ziiimnooo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:27 am
xxEvil-Alicexx Autark miłego dnia *myka na kolacje* strasze ludzi... twisted *wychyla się spod kocyka* niiii gdzie tam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:37 am
Irinn xxEvil-Alicexx Autark miłego dnia *myka na kolacje* strasze ludzi... twisted *wychyla się spod kocyka* niiii gdzie tam razz *klepie ja w ramie magicznym porem zaglady* dziekuje ci za cieple slowa ^0^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:38 am
>pac< >kulka przykleja sie do czoła<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:38 am
xxEvil-Alicexx Irinn *wychyla się spod kocyka* niiii gdzie tam razz *klepie ja w ramie magicznym porem zaglady* dziekuje ci za cieple slowa ^0^ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|