|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:15 pm
EvilYuki Dariia hej a ja jutro mam 14 urodzinyyy rofl z tej okazji możesz mi oddać swoją nindżową opaskę za kikikota, łyhyhyhy... niedam jej mrgreen dziekujem dziekujem 3nodding pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:19 pm
Dariia EvilYuki Dariia hej a ja jutro mam 14 urodzinyyy rofl z tej okazji możesz mi oddać swoją nindżową opaskę za kikikota, łyhyhyhy... niedam jej mrgreen dziekujem dziekujem 3nodding pirate no nie, boskiej Tsunade-hime nie dasz? uch ty, idź! Autark: a bo znam, podlizuch cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:20 pm
BeeWolf Dariia hej a ja jutro mam 14 urodzinyyy rofl jes jes jes ... mrgreen oh ah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:21 pm
EvilYuki to z Twojego rodzinnego albumu? widzę podobieństwo... mrgreen No nie, ze podobny jest. A od kiedy to hime ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:21 pm
EvilYuki Dariia EvilYuki Dariia hej a ja jutro mam 14 urodzinyyy rofl z tej okazji możesz mi oddać swoją nindżową opaskę za kikikota, łyhyhyhy... niedam jej mrgreen dziekujem dziekujem 3nodding pirate no nie, boskiej Tsunade-hime nie dasz? uch ty, idź! Autark: a bo znam, podlizuch cool gdzie idz? no niedam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:24 pm
BeeWolf EvilYuki to z Twojego rodzinnego albumu? widzę podobieństwo... mrgreen No nie, ze podobny jest. A od kiedy to hime ? od września mrgreen tak, podobny, ta sama ekspresja w ruchach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:25 pm
uch, ty, niedobra! idź do diabłów! mrgreen herbatki? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:25 pm
EvilYuki BeeWolf EvilYuki to z Twojego rodzinnego albumu? widzę podobieństwo... mrgreen No nie, ze podobny jest. A od kiedy to hime ? od września mrgreen tak, podobny, ta sama ekspresja w ruchach... ale beczka nie jest taki spaślakowaty neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:26 pm
EvilYuki Dariia EvilYuki Dariia hej a ja jutro mam 14 urodzinyyy rofl z tej okazji możesz mi oddać swoją nindżową opaskę za kikikota, łyhyhyhy... niedam jej mrgreen dziekujem dziekujem 3nodding pirate no nie, boskiej Tsunade-hime nie dasz? uch ty, idź! Autark: a bo znam, podlizuch cool hmm ... a co jeszcze o mnie wiesz? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:27 pm
EvilYuki od września mrgreen tak, podobny, ta sama ekspresja w ruchach... A co to bylo za wydarzenie ? a z kad ty wiesz, o moich ruchach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia EvilYuki BeeWolf EvilYuki to z Twojego rodzinnego albumu? widzę podobieństwo... mrgreen No nie, ze podobny jest. A od kiedy to hime ? od września mrgreen tak, podobny, ta sama ekspresja w ruchach... ale beczka nie jest taki spaślakowaty neutral w sumie, jakby Bee tak troszku przytył...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niech mi ktos cos wymasuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:29 pm
EvilYuki Dariia EvilYuki BeeWolf EvilYuki to z Twojego rodzinnego albumu? widzę podobieństwo... mrgreen No nie, ze podobny jest. A od kiedy to hime ? od września mrgreen tak, podobny, ta sama ekspresja w ruchach... ale beczka nie jest taki spaślakowaty neutral w sumie, jakby Bee tak troszku przytył... nieprawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 1:29 pm
Dariia ale beczka nie jest taki spaślakowaty neutral a z kad wiesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|