|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:36 am
EvilYuki Rin_Youkai Szeregowa Yuki! co to za okazywanie cierpienia scream meskosci wiecej prosze! rofl heart emo iiiimo nie som menskie... emo E tam! masz wiecej w sobie krzepy niz nie jeden facet ( prawda...? ) XD < klepu klep ja mesko po plecach> Bee: no ba mrgreen < modlu modlu nad nim>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:38 am
Rin_Youkai E tam! masz wiecej w sobie krzepy niz nie jeden facet ( prawda...? ) XD < klepu klep ja mesko po plecach> Bee: no ba mrgreen < modlu modlu nad nim> a jak wink .. Dobra mła mła mokro dziewczyny gdzie lubicie ja ide na voodke papap :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf EvilYuki wrrrr... wilczurze! heart wybierasz się może na NEGIcon? mrgreen Nie wiem, a co bedze, Yukowata. mrgreen a tak, tak, yukowata będzie... i będę prowadziła konkurs... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aaa, jestem szcześliwa ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aerosmith - Jaded.mp3
ol ye! Hu ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:39 am
Rin_Youkai E tam! masz wiecej w sobie krzepy niz nie jeden facet ( prawda...? ) XD < klepu klep ja mesko po plecach> sniiifuuuu... emo *wstaje* no łokej, jestem krzepniejsza niż Bee! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:40 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki wrrrr... wilczurze! heart wybierasz się może na NEGIcon? mrgreen Nie wiem, a co bedze, Yukowata. mrgreen a tak, tak, yukowata będzie... i będę prowadziła konkurs... 3nodding uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki a tak, tak, yukowata będzie... i będę prowadziła konkurs... 3nodding < bije brawo > nooo a czego kurs : > Bee: pa >_> < boi sie o jego przyzwyczajenie >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliviana aaa, jestem szcześliwa ^^ whee no bywa, bywa... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:41 am
EvilYuki Rin_Youkai E tam! masz wiecej w sobie krzepy niz nie jeden facet ( prawda...? ) XD < klepu klep ja mesko po plecach> sniiifuuuu... emo *wstaje* no łokej, jestem krzepniejsza niż Bee! scream ta jest! bardzo dobrze, bardzo! 2+ ! siadaj do lawki i nie dyskutuj nad swa ocena! rofl 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:42 am
Rin_Youkai EvilYuki a tak, tak, yukowata będzie... i będę prowadziła konkurs... 3nodding < bije brawo > nooo a czego kurs : > kon-kurs o tytule dajdziowu?czyli Juka puszcza fragment wypowiedzi bohatera, uczestnicy zgadująkto to i z jakiej serii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:44 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki a tak, tak, yukowata będzie... i będę prowadziła konkurs... 3nodding < bije brawo > nooo a czego kurs : > kon-kurs o tytule dajdziowu?czyli Juka puszcza fragment wypowiedzi bohatera, uczestnicy zgadująkto to i z jakiej serii whee < puszcza Beczkowate Uuuuuuuuuuuuuuuuuu > no, no... smile Oliviana : Ja tez! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:47 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki a tak, tak, yukowata będzie... i będę prowadziła konkurs... 3nodding < bije brawo > nooo a czego kurs : > kon-kurs o tytule dajdziowu?czyli Juka puszcza fragment wypowiedzi bohatera, uczestnicy zgadująkto to i z jakiej serii whee < puszcza Beczkowate Uuuuuuuuuuuuuuuuuu > no, no... smile Oliviana : Ja tez! whee pziuuuum.... no i kurde, ciekawam, czy ktokolwiek na ten konkurs mi poleci... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 11:50 am
EvilYuki pziuuuum.... no i kurde, ciekawam, czy ktokolwiek na ten konkurs mi poleci... >.> ja bym poleciala, gdybym najpierw doleciala do Wawy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|