|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:32 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya *chowa sobie w spodni* dziękuję Rin-sama. Jak zginę w walce pochowaj mnie na swoim trawniku. Pamietaj, ze zawsze mozesz liczyc na moja pomoc < salutuje> Aram Chaczaturian - Taniec z szablami.mp3 No i widzisz co zrobiłaś, no? xD Kurde! teraz to sie już nie kontroluje xD .... mac mac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:33 am
Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding a w lublinie swieci sloneczko blaugh hejka tak poza tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:34 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya *chowa sobie w spodni* dziękuję Rin-sama. Jak zginę w walce pochowaj mnie na swoim trawniku. Pamietaj, ze zawsze mozesz liczyc na moja pomoc < salutuje> Aram Chaczaturian - Taniec z szablami.mp3 No i widzisz co zrobiłaś, no? xD Kurde! teraz to sie już nie kontroluje xD .... mac mac twisted
... < oblewa swoje rozgrzane cialo zimna woda>ale to tylko goraczka Ayu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:36 am
Irinn Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding a w lublinie swieci sloneczko blaugh hejka tak poza tym u nas padalo, ale teraz znowu jest slonce smile < skok na Rodzyna> 4laugh Mroczny : pa oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kumple przyszli zakurzyc pogadac i sie napic wiec tyle pogadalem. narazie wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding a w lublinie swieci sloneczko blaugh hejka tak poza tym u mnie od 1 zaczela sie paskudzic pogoda... ale za to wczoraj to juz snieg padal... ;p coprawda drobny i z deszczem, ale padal... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding plaaazaaaa @__@ jejku jak ja dawno nie bylam nad morzem xD wiiiitaaaaaaaaj 4laugh *tul, mac* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:38 am
Aidanna Irinn Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding a w lublinie swieci sloneczko blaugh hejka tak poza tym u mnie od 1 zaczela sie paskudzic pogoda... ale za to wczoraj to juz snieg padal... ;p coprawda drobny i z deszczem, ale padal... gonk eek niii tylko nie snieeeg crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:38 am
Rin_Youkai Irinn Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding a w lublinie swieci sloneczko blaugh hejka tak poza tym u nas padalo, ale teraz znowu jest slonce smile < skok na Rodzyna> 4laugh Mroczny : pa oO *lezy pod nia* jadlo sie ostatnio za duzo batonikow grubasie xD *wygramala sie spod niej i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:40 am
Aidanna *lezy pod nia* jadlo sie ostatnio za duzo batonikow grubasie xD *wygramala sie spod niej i przytula* no coz... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:40 am
Ntsumi_Aya Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding plaaazaaaa @__@ jejku jak ja dawno nie bylam nad morzem xD wiiiitaaaaaaaaj 4laugh *tul, mac* xD to przyjezdzaj i razem sie wybierzemy 3nodding xd Irinn: zima idzie wielkumi krokami x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:41 am
Rin_Youkai Aidanna *lezy pod nia* jadlo sie ostatnio za duzo batonikow grubasie xD *wygramala sie spod niej i przytula* no coz... redface a ja sie odchudzam od kiedy tatus powiedzial, ze przytylam domokun (no i sie za to do niego nie odzywam xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:41 am
Aidanna to przyjezdzaj i razem sie wybierzemy 3nodding xd Irinn: zima idzie wielkumi krokami x3 to nie zima >_> to... BUKA O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:42 am
Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun Witam wszystkich 3nodding plaaazaaaa @__@ jejku jak ja dawno nie bylam nad morzem xD wiiiitaaaaaaaaj 4laugh *tul, mac* xD to przyjezdzaj i razem sie wybierzemy 3nodding xd Irinn: zima idzie wielkumi krokami x3 niii crying nie chce zdawac na prawko w zimieeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:43 am
Rin_Youkai Aidanna to przyjezdzaj i razem sie wybierzemy 3nodding xd Irinn: zima idzie wielkumi krokami x3 to nie zima >_> to... BUKA O_O jaka buka? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|