|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:12 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya ._____. ok już nie bede xD *wlamala sie do kibelka i tuli rin xD* jejku ale ja mam zaczapisty humor dzisiaj xD >_> < tulu tulu niepewnie swego klona > jutro na pewno dla rownowagi dopadnie Cie dol XD O nie! Nie pozwole! xD masz! < podaje jej mały drewniany mieczyk > jak przyjdzie dol to go nim pokonasz! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:13 am
Rin_Youkai BeeWolf Czesc Dziewoszki, Mła Ayu Mła Rin ... co tam słychać moje ulubione gaianki ? witaj whee Kuruje sie po wczorajszym zatruciu ryba xp a jak tam powrot do nauki wink ? < zerk pytajace na Aye > ty... on chyba cos chce, ze taki mily jest >_> >mierzwi jej fryzurke< biedactwo, ... a zapomniałem sie zapytać jak sie ksiazke pochłaniało ? PRzecież ja zawsze jestem miły dla was. twisted Ntsumi_Aya jest lepiej niz kiedykolwiek xD * wchodzi pod koszulke* a jak u ciebie? XD
uch uch ^^ przez chwilke mnie nie było xD sry ^^ A dobrze, nawet nie jest tak gragicznie jak w zeszłym roku na wykładach smile . az mam ochote chodzić a to jest dziwne, ba ja sie chce uczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:14 am
*wstaje i wychodzi do kuchni. wraca z dzbankiem herbaty* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:17 am
BeeWolf >mierzwi jej fryzurke< Diedactwo, ... a zapomniałem sie zapytać jak sie ksiazke pochłaniało ? PRzecież ja zawsze miły jestem twisted .... < wstydzi sie przyznac, ze stanela na 150 stronie i nie ma jakos tak zbytnio czasu by ja dokonczyc > jeszcze nie pochonelam, ale dzis wieczorem postaram sie wiekszosc przeczytac XD to sie ciesz, ze Cie taki zapal do nauki napadl ^^ mnie on cos omija XP spoznione Witaj dla Irinn i Mrocznego 3nodding smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:19 am
Rin_Youkai BeeWolf >mierzwi jej fryzurke< Diedactwo, ... a zapomniałem sie zapytać jak sie ksiazke pochłaniało ? PRzecież ja zawsze miły jestem twisted .... < wsydzi sie przyznac, ze stanela na 150 stronie i nie ma jakos tak zbytnio czasy by ja dokonczyc > jeszcze nie pochonelam, ale dzis wieczorem postaram sie wiekszosc przeczytac XD to sie ciesz, ze Cie taki zapal do nauki napadl ^^ mnie on cos omija XP No no no ... nie ładnie... lenistwo jest nie fajne smile ... Ja sobie w końcu "kamień łez" kupiłem, super czesc. masa watków jest rozwinieta z poprzedniej czesci. No mam zapał ale nie mam ksiażek ... Wiec nie mowz ze ciebie omia bo i mi sie to zaszczepi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:21 am
Rin_Youkai spoznione Witaj dla Irinn i Mrocznego 3nodding smile ano witam blaugh *nalewa sobie herbaty i wyciaga laptopa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:23 am
BeeWolf No no no ... nie ładnie... lenistwo jest nie fajne smile ... Ja sobie w końcu "kamień łez" kupiłem, super czesc. masa watków jest rozwinieta z poprzedniej czesci. No mam zapał ale nie mam ksiażek ... Wiec nie mowz ze ciebie omia bo i mi sie to zaszczepi. < grzbie stopa w ziemi > sie poprawie XD A to Ci powiem, ze w czwartek przyjechala do mnie przyjaciolka ( mega kujon ) i z nia uczylam sie od 18 do 2 w nocy O_O''' do tej pory nie chce mi sie wierzyc, ze bylam do tego zdolna XD ale jak sie we dwojke uczy to przyjemnie jest , no i teraz nie mam zadnych zaleglosci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:24 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya ._____. ok już nie bede xD *wlamala sie do kibelka i tuli rin xD* jejku ale ja mam zaczapisty humor dzisiaj xD >_> < tulu tulu niepewnie swego klona > jutro na pewno dla rownowagi dopadnie Cie dol XD O nie! Nie pozwole! xD masz! < podaje jej mały drewniany mieczyk > jak przyjdzie dol to go nim pokonasz! ninja *chowa sobie w spodni* dziękuję Rin-sama. Jak zginę w walce pochowaj mnie na swoim trawniku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:25 am
Irinn Rin_Youkai spoznione Witaj dla Irinn i Mrocznego 3nodding smile ano witam blaugh *nalewa sobie herbaty i wyciaga laptopa* jak tam :> < stara sie podpic jej herbate i pograc na jej laptopie>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:27 am
Ntsumi_Aya *chowa sobie w spodni* dziękuję Rin-sama. Jak zginę w walce pochowaj mnie na swoim trawniku. Pamietaj, ze zawsze mozesz liczyc na moja pomoc < salutuje> Aram Chaczaturian - Taniec z szablami.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:27 am
Rin_Youkai BeeWolf No no no ... nie ładnie... lenistwo jest nie fajne smile ... Ja sobie w końcu "kamień łez" kupiłem, super czesc. masa watków jest rozwinieta z poprzedniej czesci. No mam zapał ale nie mam ksiażek ... Wiec nie mowz ze ciebie omia bo i mi sie to zaszczepi. < grzbie stopa w ziemi > sie poprawie XD A to Ci powiem, ze w czwartek przyjechala do mnie przyjaciolka ( mega kujon ) i z nia uczylam sie od 18 do 2 w nocy O_O''' do tej pory nie chce mi sie wierzyc, ze bylam do tego zdolna XD ale jak sie we dwojke uczy to przyjemnie jest , no i teraz nie mam zadnych zaleglosci smile *podnosi glowe z nad laptopa* naukaaa jakie to piekne slowo... trzeba by sie zaczac do matury uczyc... i do warszawy pojechac... bleh gonk *patrzy na Rin i podaje jej kubek z herbata* prosze bardzo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:28 am
BeeWolf Ntsumi_Aya jest lepiej niz kiedykolwiek xD * wchodzi pod koszulke* a jak u ciebie? XD
uch uch ^^ przez chwilke mnie nie było xD sry ^^ A dobrze, nawet nie jest tak gragicznie jak w zeszłym roku na wykładach smile . az mam ochote chodzić a to jest dziwne, ba ja sie chce uczyć. oO"" omg xD no, ale to chyba dobrze (pod jakimś tam wzgledem xD) o, a takprzy okazji, masz łaskotki? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:29 am
Irinn *podnosi glowe z nad laptopa* naukaaa jakie to piekne slowo... trzeba by sie zaczac do matury uczyc... i do warszawy pojechac... bleh gonk < na slowo matura dostaje szybszego bicia serca> uhhh jak dobrze, ze ja ja mam dopiero za rok O_O a poco do Wawy >_> ? 023 [Omega] The Girl With The Pearl's Hair.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:31 am
Rin_Youkai Irinn *podnosi glowe z nad laptopa* naukaaa jakie to piekne slowo... trzeba by sie zaczac do matury uczyc... i do warszawy pojechac... bleh gonk < na slowo matura dostaje szybszego bicia serca> uhhh jak dobrze, ze ja ja mam dopiero za rok O_O a poco do Wawy >_> ? a do dziekanatu ASP sie musze wybrac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 5:31 am
a chcialam jechac na plaze pospacerowac sobie, bo taka ladna wiosenna pogoda rano byla, a teraz diupa... domokun
Witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|